Cautare

2952 de rezultate pentru "bocsardi ioan ocna mures" (2.87 secunde)
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si Inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice imparatesti sa fie cinstite si persoanele care au luat parte la evenimente.
- Din partea Grupului parlamentar PSD o sa-i dau cuvantul domnului senator Doru Ioan Taracila. ... Ioan Timis: ... Ioan Timis: ... Am fost ieri in judetul pe care domnul ministru Nicolaescu il reprezinta in Parlament, in Mures, si oamenii de acolo-mi spuneau, zambind, asa, ca-i spun "ministrul rudotel". ... Ioan Oltean:
Autointitulata “aripa curata“ din PSD Mures va cere CNSAS sa se pronunte asupra trecutului candidatilor la sefia filialei PSD, in sensul daca au colaborat sau nu cu fosta Securitate.
Presedintele PRM Mures, Constantin Amza Margarit, a declarat ieri ca le-a facut o oferta de preluare reprezentantilor filialei judetene a PUNR.
Liderul filialei Mures si purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca Delegatia Permanenta a filialei liberale muresene, care a luat in discutie subiectul fuziunii PNL cu PD, considera oportuna si necesara realizarea unui partid de centru dreapta puternic, ce poate rezulta din fuziunea prin absorbtie cu PD.
Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, sustine ca in judetul Mures coalitia este paralizata din cauza razboiului tot mai intens dintre liberali si democrati. ... Acesta a subliniat ca UDMR Mures a ajuns intr-o situatie delicata, pentru ca nu doreste sa se amestece in problemele Aliantei D.A.
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
*** Doctorul Raed Arafat este cel care a initiat, la Targu Mures, primul serviciu de urgenta cu paramedici, dupa model occidental, denumit SMURD, care este la acest moment unul dintre cele mai performante servicii medicale din Romania.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Mures" - Targu Mures (06.10), Budapesta (14.47);
Raed Arafat a anuntat pe cine voteaza Presedintele PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, a salutat marti, intr-o conferinta de presa, aparitia doctorului Raed Arafat printre personalitatile care sustin campania pentru prezidentiale a lui Victor Ponta.
Venind din judetul Mures, standardele in sistemul medical sunt pentru mine foarte ridicate, din cel putin trei motive. In primul rand, prestigiul, performanta si profesionalismul Universitatii de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures sunt reperele unui invatamant medical de elita, care aniverseaza anul acesta sapte decenii.
Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat.
OrtoProfil Romania isi asuma un rol activ in recuperarea holistica a pacientelor diagnosticate cu cancer de san prin organizarea campaniei nationale de informare intitulata Alaturi de pacienti in lupta impotriva cancerului de san, ce a presupus organizarea unor workshop-uri de informare in 10 localitati din Romania, respectiv Bucuresti, Tirgu Mures, Cluj Napoca, Baia Mare, Ploiesti, Bistrita, Iasi, Suceava, Deva si Craiova, la care au participat 250 de femei diagnosticate cu cancer de san, a afirmat Frunda Gyorgy, Presedinte OrtoProfil Romania, in cadrul conferintei de presa.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
Radu Beligan, David Esrig, Aureliu Manea, Alexandru Tocilescu, Olga Tudorache, Catalina Buzoianu, Sanda Manu, Alice Barb, Victor Ioan Frunza, Tompa Gabor, Laszo Bocsardi, Mihai Maniutiu, Gelu Colceag, Horatiu Malaele, Dragos Galgotiu, Felix Alexa, iar prin turneele realizate sau prin invitatiile de a participa la festivaluri si-a castigat notorietatea in intreaga tara si chiar in diaspora.
Colegiul 6 (46.327 alegatori) este compus din Ocna Sibiului, Miercurea Sibiului, Apoldu de Jos, Ludos, Palica, Ocna Sibiului, Sura Mare, Slimnic, Loamnes, Sura Mica, Saliste, Tilisca, Poiana Sibiului, Jina, Gura Raului, Cristian, Orlat, Poplaca, Rasinari si Rau Sadului.
google-analytics.com