Luxury Show, prima expozitie de bunuri de lux din Romania, se desfasoara la Romexpo pana maine, 10 decembrie 2006. Aceasta cuprinde produse in valoare de 30 de milioane de euro, potrivit esti-marilor directorului general al Romexpo, George Cojocaru, citat de ziarul electronic "Smart Financial". "Principalele produse expuse spre vanzare sunt masini de lux, ambarcatiuni, bijuterii, piese de amenajari interioare si de design vestimentar", a adaugat Cojo-caru.
Cel mai scump produs este o limuzina care costa 1,5 milioane de euro. Masinile ocupa 35% din suprafata totala a expozitiei. Vor fi prezentate atat modelul Rolls Royce Fantom, in valoare de 600.000 de euro, cat si masini placate cu aur. Directorul complexului Romexpo estimeaza ca investitiile pentru organizarea acestei editii, reali-zata in colaborare cu Euroexpo, se ridica la 300.000 de euro, dintre care pentru programul artistic se aloca 200.000 de euro.
Cojocaru a precizat ca nu spera sa aiba vreun profit financiar de pe urma targului, acesta fiind organizat pentru oamenii din Romania care isi permit sa-si indeplineasca visele, clasa sociala in formare in tara noastra. (M.H.)