Cautare

799 de rezultate pentru "benat cod cu naut" (6.18 secunde)
Presedintele Organizatiei de Tineret (OT) a PD-L Covasna, Dan Suciu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a aflat, din presa, ca UDMR Covasna a elaborat un cod etic electoral.
Potrivit unor surse guvernamentale, Ministerul Finantelor vrea sa introduca in noul Cod Fiscal un plafon minim pentru impozitul pe profit platit de firme si pentru impozitul pe cifra de afaceri a microintreprinderilor, in valoare de 1.
Ambasadorul Romaniei in Portugalia, Gabriel Gafita, este chemat saptamana viitoare, la Ministerul de Externe, sa dea explicatii despre colaborarea sa cu Securitatea. ... Decizia Curtii de Apel nu e definitiva si poate fi atacata cu recurs.
In urma unei informari a DGIPI, politistii valceni au facut o verificare la Uzina Mecanica din Babeni, care incheiase contracte de prestari servicii cu o unitate militara din Bucuresti privind distrugerea 127.093 kilograme de TNT.
Geoana ar mai dori elaborarea unui nou cod electoral. ... "As vrea sa venim cu o propunere de forum constitutional, in care sa filtram astfel de idei.
Victor Ponta se refera si la colaborarea cu celelalte partide politice, excluzand orice viitoare alianta cu PD-L, atat timp cat se va afla la conducerea acestei formatiuni politice. Colaborarea cu PNL este necesara pentru a salva democratia de caracatita pedelista.
Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online. ... Doar ca s-ar putea sa nu mai devina lege, ci doar cod de conduita.
Am terminat deja prima parte a acestui cod, cea referitoare la prestatiilor sociale.
El a explicat ca PNL solicita eliminarea din Regulament a posibilitatii votului deschis cu mana si pastrarea votului electronic sau votului prin apel nominal, dar si realizarea unui cod de conduita a raporturilor dintre putere si opozitie.
Munca la negru, pedepsita cu inchisoare! Potrivit premierul Boc, modificarile din Codul Muncii vor flexibiliza piata muncii, iar oamenii isi vor gasi mai repede de lucru, a declarat acesta duminica, intr-o videoconferinta cu prefectii.
Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare propun asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii, adaugand ca, in perioada urmatoare, vor avea loc consultari si cu grupurile parlamentare. Liderii partidelor de guvernamant analizeaza posibilitatea ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe noul Cod al Muncii.
Uniunea Social Liberala va depune motiune de cenzura, in urma angajarii raspunderii Guvernului pe proiectul noului Cod al muncii, a anuntat, luni, presedintele PNL, Crin Antonescu, co-presedinte al USL.
Asa a fost in momentul antologic de la Ploiesti, cand candidatul Basescu l-a pocnit mai putin parinteste pe copilul apropiat cu prea mare viteza de dosul labei marinaresti. ... isi "pune" o voce catifelata, cu timbru jos, care sa-i ascunda tinta.
Sunteti daca nu liderul opozitiei, unul dintre ei, pentru ca ati spus ca nu concurati cu domnul Antonescu pe aceasta titulatura.
Parlamentul a aprobat miercuri, cu 440 voturi pentru, componenta Comisiei pentru Cod electoral, aceasta numarand 15 membri, dintre care sase de la PSD, trei de la PNL, doi - PDL, cate un membru de la PP-DD, UDMR, PC si minoritatile nationale.
In acest sens, Comisia pentru revizuirea Constitutiei, condusa de catre dl Crin Antonescu, are trei luni la dispozitie daca doreste sa organizeze referendumul pentru revizuirea Constitutiei in acelasi timp cu alegerile europarlamentare din luna mai.
Obiectivul Guvernului Romaniei, in anul 2015, este cresterea economica utilizand in acest sens toate parghiile economice si fiscale care sa stimuleze sectorul privat si sa permita cresterea calitatii investitiilor publice, in paralel cu refacerea plasei de siguranta sociala.
O guvernare dedicata tuturor romanilor si nu doar unor grupuri cu interese restranse, egoiste si netransparente este o buna guvernare. ... Evident, poti critica, amenda, bloca diferite proiecte legislative ale executivului care nu par a fi in acord cu programul de guvernare.
Cod de conduita politica in interes national.
Cu alte cuvinte, sa nu schimbam legislatia dupa capriciile politice sau in functie de contextele politice.Ce doreste, de fapt, Partidul National Liberal sa faca?
google-analytics.com