Cautare

647 de rezultate pentru "batea ionel" (4.88 secunde)
Pentru ca omul care se batea in piept ca a calificat nationala la Olimpiada regreta acum ca a reusit aceasta performanta, suparat ca nu i se va prelungi contractul care expira la finalul lunii.
Greu de dat un raspuns, analele fotbalului romanesc negasindu-i fostului vicepresedinte care batea ziaristii la terenul de antrenament al "Stiintei" si care, in 2002, imbraca tricoul ros-albastru si in niciun caz ca era fan al echipei din Ghencea ci cu siguranta pentru verzisorii pe care i-a castigat acolo.
'UDMR s-a comportat ca o nevasta onesta, iubitoare de familie, a avut ghinionul sa dea peste un sot betiv si bataus, care o batea, o dadea afara din casa si avea dreptul sa-si refaca viata'.
"Daca intra bara lui Ianis, nu mai batea nimeni campii ca Mirel a gresit cand a zis ca i se termina contractul.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Blanculescu viseaza un Bucuresti ingropat in petale de trandafiri Aflat intr-o evidenta ofensiva de imagine (in primul rand proprie), energicul Ionel Blanculescu iese zilnic la rampa cu tot felul de declaratii, una mai electorala decat alta.
Dupa deschiderea plicurilor si analizarea ofertelor, comisia de evaluare, formata din presedinte Ionel Ciobotea (secretarul general al prefecturii), respectiv membrii Baloi Olimpia, Eugen Marinescu, Ervin Popovici si Victor Nicoara, a declarat cistigatoare SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
In timp ce Sulfina Barbu dadea explicatii puerile hotelierilor, litoralul putea a hoit si alge putrezite Pe cand ministrul Mediului incerca sa iasa vie si nevatamata de la intalnirea (ostilitatile) cu hotelierii, reporterii "Replica" au continuat vizitele deja obisnuite din ultimele zile pe litoral, pentru a demonstra Sulfinei Barbu, prin fotografii de la fata locului, ca face cea mai mare greseala a sa si ca Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, nu da doi bani pe starea plajelor.
Democratii gorjeni vor discuta la sfarsitul saptamanii despre posibilitatea ruperii colaborarii in plan local cu liberalii si conservatorii, a anuntat ieri presedintele PD Gorj, Ionel Mantog. ... Ionel Mantog a aratat ca Partidul Democrat nu s-a "maritat" nici cu Pantelimon Manta, liderul PC Gorj, si nici cu PNL Gorj.
Ieri, la Alexandria, in prezenta ministrului delegat pentru Coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Mihai Voicu, a avut loc ceremonia de instalare a noului prefect al judetului Teleorman, Ionel Izina.
Cu ceva mai multa promptitudine, premierul s-a prezentat in fata lui Narendra Chaundhary si Ionel Bors, sefii combinatului siderurgic. ... Incursiunea prim-ministrului in hala respectiva a fost ghidata de insusi Ionel Bors, seniorul manager al Mittal Steel.
Pe de alta parte, surse din cadrul IPJ Constanta sustin ca loctiitorul sefului de sectie din cadrul Politiei Transporturi, Ionel Bucur, va fi fericitul castigator al scaunului de chestor al IPJ Constanta.
Intrebat daca prilejul va fi folosit si pentru inlocuirea celui de-al doilea vicepresedinte, Ionel Tompa (PC), prefectul a declarat ca UDMR este de acord sa-l sustina pe Tompa pentru a ramane in continuare in functie, insa s-ar putea ca PD si PNL sa nu fie de acord, intrucat Alianta D.A.
Este vorba de directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Salaj, Ionel Ciunt. Contactat telefonic, contrar zvonurilor care au circulat prin oras, directorul DSVSA Salaj a spus ca nu si-a dat demisia si ca nu a facut nici un pas in acest sens.
Dupa alegerea Biroului Permanent si a Comitetului Executiv, secretarul general al Ligii, Ionel Chirita, a declarat:
• In deschiderea manifestarii organizate de Ministerul Culturii vor lua cuvantul Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, Daniel Barbu, ministrul Culturii, si Roxana Theodorescu, directorul general al MNAR. ... • La eveniment vor participa academicienii Ionel Haiduc (presedintele Academiei Romane), Dan Berindei (vicepresedinte al Academiei Romane), Dinu C.
Cel care de mai multe ori, invitat fiind la conferintele de presa ale Organizatiei Municipale a preferat sa-si trateze colegii democrati cu sictir, vicele judetean Ionel Manafu a fost sambata "pe metereze", la sedinta Consiliului de Coordonare Local.
Asa se face ca, intr-o intalnire neanuntata in program, ministrul Blaga l-a urecheat la modul cel mai serios pe Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, pe care l-a facut raspunzator de eventualul esec al sezonului estival 2006.
google-analytics.com