Cautare

647 de rezultate pentru "batea ionel" (3.08 secunde)
Cand au ajuns la fata locului insa, si-au dat seama ca solutia nu este viabila, pentru ca utilajul care batea parplansele nu incapea sub pod.
Prins in corzi de o realitate dramatica pe care nu mai poate s-o ascunda si despre care nici nu mai poate sa minta, Traian Basescu se zvarcoleste sub loviturile de bumerang care i se intorc de-abia acum, pornite fiind in vremea in care batea cu pumnul in masa in fata intregii natiuni, autoproclamandu-se presedinte-jucator.
Cum lucrarea de licenta batea la usa, tanara arhitecta a ales pentru proiectul de diploma Gara Bucuresti SUD, pe care a pozitionat-o pe strada Progresul.
Ma batea gandul sa-l vizitez, stiam ca era acasa. Nu am vrut sa-l deranjez. Cred ca s-ar fi bucurat. Regret ca nu l-am vizitat.
Daca juca Steaua, batea usor. Ar fi trebuit ca Tanase sau Chipciu sa faca parte din primul 11. Astept sa joace bine la Amsterdam.
Dar Steaua care o batea pe Chelsea in martie mai insemna Chiriches, Chipciu, Rusescu. Un ax al luciditatii, al fortei, al vitezei si al inspiratiei.
eu ii dau un text despre "Tovarasa", iar el se batea sa-mi apara cartea. Cartea a aparut, apoi a iesit un mare scandal, pentru ca Eugen Barbu a publicat un intreg serial in "Saptamana", in care scria ca sunt anticomunist si legionar.
Eram copil si atunci chiar mi-a ars o palma - singura data cand am luat bataie de la tata, pentru ca, de obicei, mama ma mai batea.
Liberte, Liberte cherie Combats avec tes defenseurs Murmura cu o expresie de fericire pe fata si batea ritmul, discret, cu degetul cioturos in masa.
Am urcat cui liftul, sus un om batea in usa, aici locuiti? va astept de un sfert de ceas - intra in camera scuzandu-se, nu stiam bine pentru ce, se indrepta spre balcon fara sa-mi ceara voie, deschizandu-l si aplecandu-se in afara.
Batea vantul si ningea, iar el, disperat, mergea ca sa se incalzeasca, fara sa mai stie unde se afla. Intr-un tarziu vede undeva o lumina si tot mergand catre ea ajunge la un canton silvic.
Era foarte frig si batea vantul, iar cerul era acoperit de nori. A fost prima data cand am fotografiat Palatul Parlamentului noaptea si nu am fost dezamagit de rezultat.
"Sotul meu nu ma batea, dar ma agresa psihic. Nu puteam sa ies undeva cu el, ca avea impresia ca imi fac semne cu alt barbat si ma teroriza pe treaba asta.
Nemultumita de raspuns si de faptul ca efectiv batea campii, Oana Stancu, intr-un mod extrem de elegant dar pertinent, l-a pus la punct pe Ponta, ajungand sa spuna ca nu isi exercita atributiile constitutionale si ca a uitat sa faca dreptate in baza voturilor primite de la romani in 2012.
Avem cateva mesaje pe care ea i le-a dat baiatului meu in care spune ca tatal sau o batea. Va fi decazut din drepturi pentru ca in Germania este interzis sa bati un copil.
Dormea cu fata spre fereastra, iar cand s-a trezit soarele ii batea in ochi, asa ca in clipa urmatoare s-a sculat.
A facut sluj Binomului, a defilat cu toti care stiu tot despre fiecare, a facut plecaciuni pe la ambasade si si-a mutat bobii politici dupa cum batea vantul.
Intalnind padurea, brazii s-au indoit, formand parca un semicerc concav, iar zapada de pe ei s-a imprastiat, desi nu batea vantul.
Aceea in care proful de mate, cum il chema nu mai stiu (sic), ne pedepsea cum batea taranul fasolea pe care mi-o facea mama gustoasa, gustoasa.
Inaltul Epifanie de la Buzau batea cu pumnul in masa nu pentru ca nu ar fi fost de acord cu politica Guvernului Nastase, ci pentru ca un pitifelnic local nu-i dadea satisfactie in obtinerea unor terenuri si cladiri.
google-analytics.com