Magazin: Intalniri cu umanoizi stranii (Autor: DAN D. FARCAS)
In ianuarie 2015, Dave Hodrien, presedintele Grupului OZN din Birmingham, a facut publica o interesanta intalnire cu un umanoid de tip reptilian. Ufologul a fost contactat, la sfarsitul anului 2014, de un soldat britanic, numit Tony, stationat in Germania. Acesta a avut in 2011 o experienta stranie, ale carei detalii au fost precizate treptat, prin numeroase e-mailuri care au urmat si care au permis conturarea unui raport, din care reproducem mai jos esentialul.
Tony a intrat in armata, in 2008, cand avea 20 de ani, facand parte din batalionul de sprijin apropiat REME (Royal Electrical and Mechanical Engineers) numarul 3, stationat in prezent in Barker Barracks, Paderborn, Germania. In ianuarie 2011 el era cazat la etajul 2 al Blocului 2, intr-o camera in care mai dormeau si alti doi soldati. Intr-o sambata dimineata, Tony s-a trezit singur in camera. Unul dintre camarazii sai plecase la un bar unde a stat toata noaptea si nu a mai revenit, iar celalalt si-a petrecut noaptea la prietena lui. Trebuia sa fi fost in jur de ora 9 dimineata, dar eroul nostru nu si-a verificat ceasul. Dormea cu fata spre fereastra, iar cand s-a trezit soarele ii batea in ochi, asa ca in clipa urmatoare s-a sculat.
Nu s-a dezmeticit bine ca si-a dat seama ca, la aproximativ 1,5 metri de marginea patului sau, statea, in picioare, un umanoid inalt cam de 1,80 metri, putin cocosat. Pielea de pe bratele si picioarele sale era acoperita de solzi verzi, desi in zona pieptului pielea era fina. Nasul si gura erau proeminente, ca de soparla, iar ochii aveau fante verticale drept pupile. O astfel de aparitie poarta, pentru ufologi, numele de reptilian, dar in 2011 Tony nu avea cunostinta de acest lucru. Fiinta era usor transparenta si parea ca nu poarta alta imbracaminte in afara unei centuri in jurul taliei. Pe aceasta centura erau aproximativ 12 obiecte argintii de forma cilindrica. Fiecare era lat de 2,5 cm si lung de 5 cm.
Un reptilian infricosator
In fata aparitiei, Tony a incremenit, nestiind ce sa faca. Era atat de socat de prezenta acestui vizitator, incat nici macar nu a strigat dupa ajutor, incercand doar sa inteleaga ce anume se intampla. Reptilianul era, de asemenea, nemiscat, desi Tony a observat ca respira. Parea ca si el fusese surprins ca militarul s-a trezit. S-au uitat unul la celalalt timp de aproximativ un minut. Apoi, Tony a simtit ca i se face somn si s-a lasat din nou pe pat sa doarma. Era ca si cum fiinta i-ar fi implantat in minte gandul de a se culca.
Dupa scurt timp (poate 10-15 minute), s-a trezit din nou. Fiinta nu mai era acolo. Tony a mai stat in pat vreo 10 minute, incercand sa inteleaga ce s-a petrecut. In cele din urma, si-a luat curajul sa se ridice. A apucat in mana un mic obiect contondent (nu-si mai amintea exact ce era), pentru a-l folosi ca arma. Apoi a inceput sa caute peste tot in jurul camerei, asteptandu-se oarecum ca fiinta sa fie inca prezenta.
Dupa ce s-a convins ca vizitatorul a plecat definitiv, Tony s-a dus la laptop. Avea in minte cuvantul reptoizi, fara sa inteleaga de ce. A cautat cuvantul pe internet si in felul acesta a descoperit niste poze cu reptilieni. Vazand similitudinea dintre desene si aparitia la care a fost martor, a inchis ingrozit laptopul. Faptul ca si altii au raportat acelasi tip de fiinta pe care il vazuse si el, era socant si infricosator. Nu mult timp dupa aceea a plecat din camera si a trecut la rutina normala de dimineata.
(Va urma)