Daily Mail: OZN in Bucuresti, deasupra Palsatului Parlamentului. Vezi imaginea care a luat cu asalt Internetul

Intr-o fotografie care aminteste de o scena din filmul Ziua Independentei, se poate vedea cum un obiect pluteste deasupra Palatului Parlamentului din Bucuresti, scrie Daily Mail. Cel care a facut fotografia, Cosmin Garlesteanu, a vorbit despre socul pe care l-a experimentat. El a spus ca a avut un sentiment ciudat in momentul in care s-a uitat peste imagini si a vazut un disc luminos deasupra cladirii Parlamentului.
Fotografia a fost facut in data de 4 februarie si a starnit un "interes global" dupa ce Cosmin a postat-o pe un site de photo-sharing, scrie Daily Mail.
"Ma plimbam dupa serviciu si am decis sa fac cateva fotografii. Era foarte frig si batea vantul, iar cerul era acoperit de nori. A fost prima data cand am fotografiat Palatul Parlamentului noaptea si nu am fost dezamagit de rezultat. Am facut cinci poze in total, insa atunci cand am facut-o pe ultima am avut un sentiment ciudat. M-am uitat din nou si din nou si nu mi-a venit sa cred. Nu stiam ce e lumina aceea ciudata. Am vazut numai cand m-am uitat la poza. Nu pot sa-mi explic. I-am aratat poza unui prieten, iar el a spus ca seamana cu o scena din Independence Day (n.r. un film de la Hollywood despre invadarea Pamantului de extraterestri). Nu m-am asteptat. Este o lumina cu o forma ciudata, pe care nu pot sa o descriu, dar arata ca un OZN. Am crezut intotdeauna ca se pot intampla miracole", a spus Garlesteanu.
Jurnalistii britanici sustin ca nu este primul incident de acest fel care s-a intamplat in Romania in 2013.
"In ianuarie, a fost filmat un OZN in forma de triunghi cu trei lumini care nu pot fi explicate. Tot in ianuarie, o alta persoana a spus ca a vazut deasupra orasului un disc negru mare cu multe lumini, despre care se crede ca avea 6,5 kilometri in diametru. Martorul sustine ca a vazut OZN-ul la ora 02:30 noaptea, impreuna cu un grup de prieteni", mai scrie Daily Mail.