Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (4.89 secunde)
In mod concret, a pierde sau a castiga bani nu mai reprezinta motivul pentru care practica jocul si nici distractia, ci pur si simplu dependenta de placerea creata de eliberarea dopaminei.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Cred ca n-ar fi fost nicio catastrofa sa se mareasca TVA-ul nu cu 10% poate cu 2-3% ar fi fost suportabil si ar fi rezultat de aici o suma de bani pentru masuri de incurajare a economiei.
golden circle, diamond circle, VIP pentru cine are bani si vrea in backstage, eventual cu oportunitatea unui selfie cu vedeta, la peluza pentru entuziasti saraci - iar pentru cei fara bani raman disponibile acoperisurile cladirilor din vecinatate (chestie din care asociatiile de locatari pot incerca, la randul lor, sa faca un banut).
Din acestia, circa 23,8 milioane de dolari vor veni de la bugetul de stat, iar celelalte 60 de milioane de dolari sunt bani de la Banca Mondiala (B.M.), bani destinati disponibilizatilor, pentru urmatorii 4 ani.
Cu cele 115 de miliarde de dolari spalate anual, Romania se afla pe locul sapte intr-un clasament al tarilor care spala bani negri, releva un studiu realizat de John Walker Crime Trends Analysis, citat de www.baniinostri.ro.
Spitalele galatene, care pling la propriu acum dupa bani, au primit de la rectificare 50 de miliarde de lei. ... Are bani pentru spitalele galatene, bani trimisi catre CJAS in urma rectificarii bugetare de acum aproape o luna, dar nu poate incepe sa imparta acesti bani spitalelor.
Astfel, la aproape o jumatate de an de la denominare, desi scriptic tranzactiile efectuate se realizau in RON, din cele peste 70 de bancomate din Craiova, doar patru, adica aproximativ 5%, emiteau bancnote noi (majoritatea sucursalelor judetene ale bancilor si-au propus in noiembrie 2005 distribuirea de bani noi prin macar unul dintre bancomatele detinute).
Invatamantul si sistemul de asistenta sociala sunt prioritatile bugetului judetului Dolj in acest an, in timp ce din lista de investitii cei mai multi bani sunt alocati reabilitarii Aeroportului din Craiova.
Lucian Davidescu publica pe standard.ro articolul "Fara bani, Romania se intoarce in lumea a treia. ... Sa ploua iar cu bani. ... Insa chiar si daca nu trimit bani in tara o vreme, economii tot se fac.
Sute de pensionari s-au imprumutat in ultima vreme la Casa de Ajutor Reciproc Gorj, pentru a avea bani cu care sa-si achite facturile sau sa-si ajute nepotii. Peste 620 de pensionari au luat, in luna august, bani cu imprumut de la CARP Gorj.
"FMI refuza sa ne mai dea bani!" Presedintele Traian Basescu a anuntat ca Romania nu va mai lua ultima transa din imprumutul de la FMI, in valoare de 1 miliard de euro, deoarece Fondul refuza sa ne mai crediteze si ne obliga, astfel, sa luam bani de pe piata privata, sustine reputatul economist Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics.
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012.
Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj. ... Procurorii spun ca Diaconescu si cei doi colaboratori au obtinut diverse sume de bani prin santajarea unui primar si a unui om de afaceri.
Bugetul CSJ ar putea fi asigurat din formarea de fotbalisti, daca CJ Dolj ar apara mai bine interesele propriei scoli de fotbal pe care o finanteaza din bani publici cu 1,1 milioane de lei anual.
In cazul carburantului, chiar si cu 40 de bani in plus pe fiecare litru. ... Numai din cauza diferentei de curs vom plati cu 9 bani in plus pentru fiecare litru de carburant.
Bazandu-se pe faptul ca tinerii vor asculta cu o mai mare atentie daca o vedeta preferata li se adreseaza, Chirila i-a incurajat la cunoastere, le-a vorbit despre bani, spunand ca trebuie sa fie un mijloc, nu un scop, despre alegerea conducatorului, despre faptul ca ar trebui sa ia atitudine si sa aiba curaj.
Pina in prezent absolut toti politicienii, fara osebire de partid, vad in politica mijlocul cel mai accesibil de a se umple de bani. ... bagi ceva bani sub forma de cotizatii, mai ajuti un pic cu bani sau efort personal cam o luna la patru ani si te-ai scos politician.
Mai multi bani vin dinspre impozitele indirecte, adica din accize si TVA. ... Si asa, bugetul pierde bani, consumatorii platesc produsele cat nu fac, iar oficialii cauta alte taxe si impozite pentru a acoperi golul din buget.
google-analytics.com