Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, va intra in concediu saptamana viitoare, iar in locul sau va fi numit presedinte interimar deputatul PSD, Nicolae Banicioiu.
In locul lui Orban, ca membru al comisiei va fi numita liberala Diana Tusa - Orban fiind plecat in concediu timp de o saptamana. Regulamentul Camerei Deputatilor sustine ca presedintele comisiei parlamentare poate fi inlocuit doar de unul dintre vicepresedinti, regula care a contrazis intentiile lui Orban de a o lasa in locul sau pe Diana Tusa.
Elena Udrea il atacase azi dimineata pe Ludovic Orban, spunandu-i ca se grabeste sa inceapa audierea pentru a putea ca el sa plece mai repede in concediu. Replica liberalului a fost aceea ca "nu este problema ei" cand va intra el in concediu.
Atacul Elenei Udrea vine dupa ce, pe inregistrarea aparuta in presa, Ludovic Orban le spune celorlalti membri ai comisiei ca pleaca in concediu, fiind sfatuit de Aura Vasile sa spuna ca pleaca in concediu "pentru a lasa timp expertilor sa lucreze".