Cautare

443 de rezultate pentru "asia fest" (2.56 secunde)
Potrivit normelor in vigoare in aceasta republica din Asia Centrala, candidatii se pot retrage numai daca anunta Comisia electorala cu trei zile inainte.
Majoritatea acestor marfuri provin din Asia, au adaugat reprezentantii ANV. Intre anii 2005 - 2009, vamesii de la Constanta Sud au confiscat bunuri in valoare totala de 143.
Prestigioasa universitate Bilkent din Ankara, impreuna cu tanara universitate din Yalova, au organizat in aceasta localitate situata la o ora si jumatate de calatorie cu ferry boat-ul de la Istanbul, un simpozion international consacrat fondarii statului (principatului, nu a Imperiului) otoman in chiar ziua de 27 iulie, cand s-au implinit 707 ani de la celebra batalie de la Bapheus(1302), azi Koyunhisar, in Asia Mica, in fosta Bithynie bizantina, la jumatatea distantei dintre Niceea (azi Iznik), capitala a Imperiului bizantin intre 1204 si 1261, si Brusa (Bursa de astazi).
Gazoductul urmeaza sa transporte gaze extrase din Asia Centrala, prin Turcia, catre Europa Centrala. Potrivit celor mai recente estimari, Nabucco va necesita investitii in valoare totala de aproape opt miliarde de euro.
Presedintia in exercitiu a OSCE este detinuta in 2010, pentru prima data in istoria organizatiei, de catre un stat din Asia Centrala.
Sa nu mai vorbim de ce se petrece pe pamant african sau in Asia. Proiectul lui Prigoana, de a pune internetul si ziarele sub controlul CNA, nu e comic pentru caracterul sau de traficant legislativ sau de Rosal ideatic.
Superhit-ul Stereo love este licentiat de catre Cat Music la cele mai puternice label-uri din tari precum Rusia, Comunitatea Statelor Independente, Italia, San Marino, Vatican, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Franta, Benelux, Portugalia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Islanda, Africa de Sud, America de Nord, Centrala si de Sud, Anglia, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania, Orientul Mijlociu, Australia, Asia fiind piesa cu cea mai mare raspandire internationala din Romania.
Discutiile dintre premierul Boc si vicepresedintele Bancii Mondiale pentru regiunea Europa si Asia Centrala, Philippe Le Hourerou (foto), au fost axate pe un proiect confidential pe care apropiatii premierului l-au confirmat pentru HotNews, dar au refuzat sa ofere prea multe detalii.
Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii sunt incluse, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale remis MEDIAFAX, tematici referitoare la evaluarea situatiei din Libia in contextul aplicarii Rezolutiei 1973 a Consiliului de Securitate ONU, materializarea si valorificarea pragmatica a oportunitatilor comerciale si investitionale in relatiile cu statele din regiunea Asia Pacific, in particular Republica Populara Chineza, Raportul privind aderarea Romaniei la Spatiul Schengen si raportul privind activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale.
In America de Sud, Africa, Asia. A.: Sunteti eurosceptic? Nu credeti in Uniunea Europeana? R.M.: Sunt un baiat destept si inteleg si eu ce se intampla in lume.
"Violenta si ferocitatea cu care s-au purtat luptele in cel de-Al Doilea Razboi Mondial ne fac sa credem ca o mare parte a Romaniei ar fi devenit un urias camp de ruine, ca sute de mii de civili ar fi fost victime in plus ale confruntarilor armate", noteaza Iliescu, apreciind totodata ca "venirea la putere a generalului Antonescu, in septembrie 1940, a fost produsul unor esecuri politico-militare, in plan intern si extern, imputabile atat slabiciunilor clasei politice si fragilitatii democratiei romanesti, cat si neputintei comunitatii internationale de a se opune revizionismului, militarismului si agresivitatii unor puteri totalitare din Europa si din Asia".
Venirea la putere a generalului Antonescu, in septembrie 1940, a fost produsul unor esecuri politico-militare, in plan intern si extern, imputabile atat slabiciunilor clasei politice si fragilitatii democratiei romanesti, cat si neputintei comunitatii internationale de a se opune revizionismului, militarismului si agresivitatii unor puteri totalitare din Europa si din Asia.
sa vina Basescu si sa-ti ceara masuri pentru a opri delocalizarea firmelor europene in Asia. Cine, ma? Basescu? Ala care conduce un guvern care tocmai ce a pus pe fuga firmele germane si franceze de la Cernavoda, pentru a construi reactoarele 3 si 4 cu sud-coreenii!
Pit Bull Terrier, Tosa Inu, Stafforshire Terrier American, Fila Brasileiro, Dogo Argentino, Bulldog American, Boerboel, Kangal, Ovtcharka (Ciobanesc) din Asia Centrala, Ovtcharka Kaukasian, Ovtcharka din Sudul Rusiei, Tornjak si Sarplaninac.
Reamintesc ca rusii si-au securizat exporturile catre principalele piete din Europa si din Asia prin contracte de lunga durata. Recent au incheiat un contract de nu mai putin de 150 de miliarde de euro cu RPChineza, care include si construirea unei conducte de cateva mii de kilometri.
Si, nu in ultimul rand, pentru ca traim intr-o lume cu adevarat globala, Romania a inceput sa construiasca sau sa reconstruiasca relatii politice si economice cu state din Asia, spre exemplu China, din Orientul Apropiat si Mijlociu, Africa sau America de Sud.
Au renuntat de bunavoie la istorie, la sansa de a face parte dintr-o familie de state care incepe cu Marea Britanie, continua cu dinastiile Golfului si merge pana la superputerile economice din Asia, cum ar fi Japonia.
Este evident ca Europa nu face parte, in momentul de fata, din prioritatile americane, autoritatile de la Washington fiind preocupate, in primul rand, de Orientul Mijlociu, de Asia si de Rusia.
Romania este amplasata, geopolitic, la intersectia axelor geoeconomice Vest - Est (Europa Occidentala - Spatiu Est ex-sovietic) si Nord Vest - Sud Est (Germania si Europa Centrala - Asia Mica si Orientul Apropiat).
Romania este amplasata, geopolitic, la intersectia axelor geoeconomice Vest - Est (Europa Occidentala - Spatiu Est ex-sovietic) si Nord Vest - Sud Est (Germania si Europa Centrala - Asia Mica si Orientul Apropiat).
google-analytics.com