Cautare

443 de rezultate pentru "asia fest" (3.70 secunde)
Brandul Exotique aduce in casele romanilor piese de mobilier din esente exotice si decoratiuni pictate si sculptate manual, o parte din cultura, arta si istoria unor tari fascinante din Asia si Africa,dar si colectii europene.In magazinul Exotique de pe Splaiul Unirii, puteti gasi mobilier de pe tot cuprinsul globului, in principal din Asia, din tari precum China, India, Vietnam, Burma, Malaezia, Laos, Thailanda, India, Indonezia, Iran, Afganistan sau Filipine.
Matteo s-a intors in Asia, continentul in care single-ul Panama” se bucura de un succes incredibil, pentru a filma videoclipul noii piese, Nevinovat”.
Carti - 1936 The Spirit of Zen - 1937 The Legacy of Asia and Western Man - 1940 The Meaning of Happiness - 1944 Theologica Mystica of St.
Calatorind mult in tari din Asia si traind timp de cativa ani in Dubai, doamna Pusa Hack s-a indragostit pur si simplu de piesele de basm care decorau casele de acolo.
A fost visul unui SULTAN otoman Turcia a inaugurat tunelul subacvatic care leaga Europa de Asia. Inaugurarea are loc la 150 de ani de la prima idee de proiect, care apartine unui sultan otoman, si la 9 ani de la inceperea contructiei.
Putem sa spunem, fara teama de a gresi, ca destabilizarea prezenta a Ucrainei, prin proteste violente dirijate, este pe punctul de a declansa un nou Razboi Rece intre Rusia si SUA. Un "razboi ascuns" mocneste deja in Asia, intre China si principalul aliat din Asia al SUA, Japonia.
Jean-Francois Delfraissy, directorul Agentiei Nationale pentru Cercetarea SIDA, care subliniaza ca noile virusuri au ca punct de plecare Asia sau Africa si propagarea lor este facilitata de transportul cu avionul.
Cunoscut drept una dintre cele mai utilizate formule de conservare a laptelui si totodata foarte popular in diverse colturi ale lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA, Austria), laptele condensat este putin cunoscut la noi si aproape deloc utilizat.
Acest fruct este foarte popular in centrul si sudul Americii, in unele regiuni din Asia precum Taiwan, Vietnam, Thailanda, Filipine. ... Acest fruct este foarte popular in centrul si sudul Americii, in unele regiuni din Asia precum Taiwan, Vietnam, Thailanda, Filipine.
Avioane militare ruse si chineze au efectuat, marti, exercitii comune in regiunea Asia-Pacific, a declarat ministerul rus al apararii, potrivit Reuters. Exercitiul a avut loc in contextul in care presedintele american Joe Biden isi incheia vizita oficiala in Asia.
Sorana de la ASIA, primele declaratii despre barbatul care a cucerit-o dupa divortul dureros prin care a trecut. Se cunosc de 26 de ani, dar nu a simtit de la inceput ca el este omul vietii ei.
Reteaua de transport care uneste tarile din Asia Centrala cu Europa a devenit, odata cu razboiul din Ucraina, alternativa la caile ferate din Rusia.
Irina Nicolae de la ASIA face dezvaluiri despre casnicia cu sotul. Cei doi s-au cunoscut prima data in anul 2004, iar din 2005 au ramas impreuna.
Targ de confectii - producatori romani - 23 - 27 octombrie Kilipirim - targ de carte cu discount si la etaj Targ de Spiritualitate si Terapii complementare "A noua dimensiune" 30 octombrie - 3 noiembrie Make-up Fest - 9 - 10 noiembrie Bijuterie de Autor - 16 - 17 noiembrie Targ Vintage - 23 - 24 noiembrie Targul Cadourilor de Craciun - 29 noiembrie - 24 decembrie.
Palinca de mere si palinca de pruna au fost extrem de cautate la targul traditional Rural Fest organizat in Parcul Kiselleff din Capitala.
Acum este jale, se fac subevaluari fest. Sa va dau numai un exemplu, unul dintre importatori evalueaza in vama 10 LCD-uri la 1.000 de euro, in timp ce valoarea lor este de 10 ori mai mare", a precizat seful GF Bihor.
Protejat de casca ce-i venea fest pe test, cu ochelarii ridicati, parea pregatit pentru o infruntare cu nametii, dar gata si de o partida de scuba.
Nik Baertsch si Sha, parte ai grupului Zen-funk RONIN, care in 2010 deschidea a 2-a editie Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, vor performa in Green Hours 2 (la bazinul Dinamo) miercuri, 20 martie, de la ora 20.30.
O alta prezenta interesanta in cadrul Ghost Gathering Fest este C.O.D. din Bucuresti. Trupa aduce pe scena rock romaneasca un sound original cu influențe post grunge.
Acesta este cel de-al 21-lea Premiu International obtinut de artistii prestigioasei Institutii de Cultura, cele mai recente Trofee si Premii fiind cucerite in aceasta toamna in Turcia (CERTIFICAT of EXCELLENCE la MEDITERRANEAN CULTURE and ART INTERNATIONAL FESTIVAL) si Bulgaria (GRAND PRIX "GOLDEN ORPHEUS"- MARELE PREMIU "ORFEUL de AUR" la BLACK SEA FEST - EURO FOLK 2013)· Dupa succesul repurtat in turneul sustinut intre 29 august - 8 septembrie 2013 in Turcia si Bulgaria - de unde au revenit cu cele mai importante premii - artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII au deschis noua stagiune (2013-2014) cu spectacolul "Domnul Conopida" (regia Catalin Voineag, scenografia Viorica Petrovici, coregrafia Vali Rosca), un musical conceput dupa opereta celebrului compozitor francez Jacques Offenbach.
google-analytics.com