Cautare

443 de rezultate pentru "asia fest" (3.12 secunde)
Tiarra are in palmares zeci de concerte de club si in aer liber, in Bucuresti si alte orase din tara, atat ca headliner, cat si ca formatie in deschiderea unor trupe de top (Lake Of Tears, Diary Of Dreams, Theatre Des Vampires, Galadriel si majoritatea numelor cunoscute autohtone), precum si prezente pe scenele multor festivaluri (OST, Artmania, Zilele Bucurestiului la Viena, Top T, White River Fest, etc).
Ioan Nistor, mester pielar din Sighisoara, a participat impreuna cu nepotul sau, Alex, de 10 ani, la targul traditional Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti.
Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
Magheru s-au redeschis oficial luni, 10 octombrie, in prima zi a Festivalului International de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, dupa ce au stat inchise aproape un an de zile, pana la clarificarea starii reale a constuctiei.
Filmul a avut premiera la Fantastic Fest pe 26 septembrie, 2016, si va fi lansat pe 20 ianuarie 2017 de Universal Pictures.
OST FEST 2012 - unde au urcat pe aceeasi scena cu Europe si Manowar - sarbatori ale oraselor, intruniri ale motociclistilor si, nu in ultimul rand, in concertele organizate cu scop caritabil (precum campania desfasurata in sprijinul copiilor de Asociatia Music for Autism din Constanta).
O voce delicata, cu accente grave, dar catifelate, VIORICA PINTILIE are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, atat in cluburi, dar si la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015).
Intre 23 - 25 martie, ii puteti gasi pe reprezentantii firmei Rochii Versatile la MAriage Fest, care se va desfasura la Palatul Parlamentului.
- 5 mai 2019 - Mogosoaia Clasic Fest, ora 17:00, Palatul Mogosoaia. Pianista Madalina Pasol va aduce un Omagiu lui Dinu Lipatti.
Sweet Fest - editia de Valentine’s Day debuteaza vineri, 14 februarie, la ora 10 si se incheie duminica, 16 februarie, la 7 seara .
In cadrul targului organizat recent in Parcul Cismigiu, vizitatorii prezenti au fost foarte incantati de sarmalutele extraordinar de bune. La standul lor, acestia ii s-au inghesuit sa cumpere gogosi cu branza si marar, dar si sarmalutele cu mamaliguta - la 5 RON portia.
La targul traditional Rural Fest organizat recent in Parcul Kisseleff, vizitatorii au fost extem de incantati de produsele de la firma Luna Solai & De La Luna.
In noiembrie, cei de la Masala vor fi prezenti la targul Sweet Fest organizat in Promenada. Mai multe detalii despre produsele celor de la Mandala gasiti pe site-ul www.ceainarie.com si pe Facebook.com/ceainarie.
Padina Fest 2015 a ajuns la editia 6 si creste calitativ si ca numar de turisti, devenind, deja, un brand al locului.
xxx MAMA FEST, editia de Paste, va asteapta cu noi ateliere, produse si servicii, proiecte fascinante, initiate de mame! Ne vom intalni in prag de sarbatoare pentru a te ajuta sa alegi cadourile perfecte pentru familia ta, dar si pentru a participa la:
In plus, anul acesta vom lansa o serie de workshop-uri variate pentru copii, pe care ii asteptam pe 18 Iunie si la Divertiland Summer Fest - locul unde isi pot afirma talentul.
MAKE-UP FEST La Crystal Pallace Ballrooms, pasionatii de make-up sunt asteptati sambata, 3 noiembrie 2018 si duminica, 4 noiembrie 2018.
- Ai fost prezent in a treia seara la Tuborg Green Fest, la Romexpo. Ce formatie ti-a placut in mod special si de ce?
Marian Dan Mocanu candideaza pentru Senat, in colegiul Europa-Asia, iar Marian Popescu pentru Camera, in colegiul Uniunea Europeana. Ambii sunt emigranti si sefi ai asociatiilor romanilor din Italia si Spania.
Lumea se intreaba daca liderul singurei dinastii comuniste din Asia isi va marca ziua de nastere prin testarea unei rachete cu raza lunga de actiune care ar putea, teoretic, sa transporte o ogiva pana in Statele Unite.
google-analytics.com