Cautare

61606 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (5.16 secunde)
Miza este uriasa avand in vedere piata de consultanta fiscala din Romania. ... Acest lucru nu s-a reusit si din aceasta cauza a inceput intimidarea expertilor contabili autorizati. ... Daca pana la aceasta data nu ati solicitat autorizarea, va facem cunoscut ca potrivit art.
'In virtutea dreptului meu constitutional de a ma prevala de acest instrument de control al activitatii dumneavoastra si al guvernului pe care il conduceti, va intreb cu toata seriozitatea ce aveti de gand sa faceti cu salariatii si pensionarii din aceasta tara, acum dupa ce presedintele Basescu a anuntat ca va reduce cu 25% salariile si cu 15% pensiile?
Avalansa de sesizari sosite pe adresa redactiei noastre din partea cititorilor, cu privire la modalitatea in care politistii, in general, iar cei doljeni, in special, inteleg sa respecte regulile de circulatie ne face sa credem ca sunt necesare anumite precizari. ... Art.
Potrivit celor din urma, legile sunt adoptate de Parlamente, ale caror puteri sunt delegate de popor prin alegeri libere. ... Constitutia Romaniei prevede la art. 98 ca pe durata interimatului functiei prezidentiale nu pot fi exercitate atributiile la care se refera art.
Potrivit sesizarii, ordonanta Cabinetului Emil Boc instituie prin art.2 obligatii pentru Parlament, incalcand astfel art.
Art. 1 din HG mentionate stipuleaza ca "persoanele fizice cu domiciliul in Romania, cu exceptia celor care declara pe propria raspundere ca nu detin receptoare TV, au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune/televiziune". Art.
Matei Bals" au organizat vineri, 10 ianuarie 2014, de la orele 10.00, in Centrul Vechi, deschiderea Campaniei Nationale de Informare si Educare HIV STREET ART.
Presedintele Asociatiei ProDemocratia, Cristian Parvulescu, a respins joi acuzatiile aduse de consilierul prezidential Cristian Preda, potrivit carora legea votului uninominal favorizeaza PNL, aratand ca reprezentantul Presedintiei este "subiectiv si contradictoriu". "Cristian Preda este subiectiv si contradictoriu.
George Maior, noul ambasador al Romaniei in SUA, si-a prezentat scrisorile de acreditare lui Obama Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba, informeaza un comunicat remis Mediafax de ambasada Romaniei in SUA.
2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic. ... Sa vedem o retrospectiva a momentelor importante din 2013, in ordine cronologica:
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
Doresc sa-mi exprim cateva ganduri si idei legate de problematica pensionarilor si a pensiilor, teme care se regasesc in sfera preocuparilor mele si din perspectiva activitatii pe care o desfasor in cadrul Comisiei de munca, familie si protectie sociala din Senatul Romaniei, dar nu numai.
In acelasi comunicat, MS mentioneaza ca, la 15.02.2013, MS si SC ADI Com Soft SRL au incheiat un Protocol, prin care societatea punea la dispozitia institutiilor publice din subordinea MS, cu titlu gratuit, un program informatic de contabilitate.
Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
HARTA autostrazilor din Romania. ... Potrivit autoritatilor, in 2014 ar urma sa fie deschisi circulatiei doar 60 de kilometri de autostrada, aproape jumatate fata de 2013 cand au fost inaugurati putin peste 100 de kilometri.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata " Relansarea economica 2013 ", pe care o puteti citi in continuare.
SOLSTITIUL DE VARA 2013. Google si-a schimbat astazi logo-ul pentru a sarbatori solstitiul de vara 2013 SOLSTITIUL DE VARA 2013, 21 iunie, este sarbatorita de Google printr-un Doodle interactiv. In logo-ul Google pentru SOLSTITIUL DE VARA 2013, apar 5 copii care se balacesc in apa.
Vineri, 26 aprilie 2013, la ora 11:00, are loc conferinta de presa privind lansarea pe piata romaneasca a produselor cosmetice "LA DUCHESSE Romania", in cadrul targului COSMOBEAUTY Bucuresti, organizat la Sala Palatului in perioada 26 - 28 aprilie 2013.
La Targu Mures, in perioada 11 - 18 mai 2013:
google-analytics.com