Cautare

61614 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (9.02 secunde)
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat zilnic, intre orele 9.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei. ... bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial nr.897/31.12.2010.
Cu toate ca solicita masuri de stimulare pentru incadrarea in munca a absolventilor de invatamant sau a persoanelor defavorizate, aproape jumatate din numarul angajatorilor "uita" sa-si ia banii cuveniti de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca. ... 76/2002, art.
(...) Regulamentul Camerei Deputatilor, art. 85 , Regulamentul Senatului, art. 83., Regulamentul Camerelor Comune, art. 1 pct. ... "Din punctul meu de vedere, lucrurile se vor transa foarte simplu. Daca citim art. 102 din Constitutie, domnia sa presedintele va afla ca Guvernul asigura realizarea politicii interne si externe a Romaniei.
Or, presedintele nu are, conform art. ... Participarea premierului este legitimata de art. ... 1 si 2 din Tratatul Uniunii Europene si art. ... Art. ... (1) Consiliul European ofera Uniunii impulsurile necesare dezvoltarii acesteia si ii defineste orientarile si prioritatile politice generale.
Mai adaug si faptul ca nici macar in cazul initiativei legislative a cetatenilor (art. ... O astfel de intrebare ar fi neconstitutionala pentru ca principiul gratierii colective a fost aprobat deja de popor, la referendumul privitor la Constitutie si figureaza ca prerogativa pentru parlament (art.73 alin3 lit.i).
Dupa doua premiere absolute pentru Romania - Hypocrisy si HateSphere - line-up-ul festivalului METALHEAD Meeting 2013 se imbogateste cu una dintre cele mai iubite trupe de gothic/doom metal din Europa:
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Cristian Presura, inventatorul roman angajat la Philips: Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor:
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
PDL merge pe mana lui Poteras la Sectorul 6 la alegerile din iunie, in ciuda trimiterii sale in judecata de catre DNA Primarul sectorului 6, Cristian Poteras, are sustinerea organizatiei PDL Bucuresti pentru o noua candidatura, in conditiile in care este cel mai bine plasat dintre democrat-liberali in sondaje.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
Dupa ce fusese aproape dat disparut, senatorul PSD de Constanta (!) Cristian Diaconescu s-a prezentat vineri, cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, intr-o conferinta de presa.
Ieri, la pizzeria Cuptorul cu lemne din Capitala a avut loc vernisajul expozitiei de caricatur Cei 7(0) ani de acasa semnata Cristian Mihailescu.
Familia Cristian, adica sotii Sandu si Laura Cristian si fiul lor, Leonardo, de sapte ani, participa la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. "Suntem din Orastie, Ardeal, si am venit cu haine de piele naturala, dar si blanuri superbe.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod. ... Mai mult, Carjaliu ne-a declarat ca procurorii DNA Constanta au fost instiintati asupra acestor falsuri, ce privesc mai multe terenuri din extravilanul localitatii.
Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala ARD a depus marti, la Biroul Electoral Municipal (BEM), dosarele celor 40 de candidati la alegerile parlamentare pentru colegiile din Bucuresti, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda mentionand ca 75% dintre cei propusi "sunt oameni noi", potrivit Mediafax.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Cristian Burci este interesat de preluarea trustului de presa Adevarul Holding al lui Dinu Patriciu, o decizie finala putand fi luata cel mai devreme in a doua parte a lunii septembrie, potrivit unui comunicat al holdingului.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
google-analytics.com