Cautare

61614 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (6.24 secunde)
Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon si Heaven Shall Burn · Recitalul trupei norvegiene Enslaved se muta sambata si se prelungeste Rock The City 2013 are loc in zilele de 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Capitala.
Initiative Media, parte a grupului Interpublic MediaBrands, a anuntat recent, la sediul lor din Strada Ceasornicului, aparitia Media Fact Book 2014, care este a 18-a editie a singurei analize care ofera o radiografie obiectiva a pietei de media din Romania.
Senatoarea Doina Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata "CUM SE REFLECTA CRESTEREA ECONOMICA DIN ACEST AN IN VIATA ROMANILOR", pe care o puteti citi in continuare. ... In perioada urmatoare, asteptam efectele pozitive si in ceea ce priveste evaziunea din acest sector.
In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica, pe care o puteti citi in continuare.
Eficienta pietei muncii, unul din parametrii ce indica starea de sanatate a unei economii, a fost in atentia U.S.L. inca de la preluarea guvernarii in anul 2012 si a devenit una din principalele directii de dezbatere si actiune.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a postat, marti, pe blogul personal, un link cu "documentul secret" al Fondului Monetar International, care, din informatiile sale, ar fi extrem de dur si ar viza o serie de masuri de austeritate pentru perioada 2010 - 2013.
In ziua cand a atins crestetul acestei varstei, 14 decembrie 2013, Actorul si-a facut un cadou: ... Radu Beligan a infruntat senectutea si a demonstrat acest lucru si in 2013.
Institutul National de Statistica a anuntat saptamana trecuta o crestere-record a economiei romanesti, de 3,5% in 2013, fata de anul precedent, depasind estimarile inaintate de Fondul Monetar International.
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ... Descopera minunile naturii din logo-ul Google. ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
SOLSTITIUL DE VARA 2013 marcheaza inceputul verii astronomice, iar pana la solstitiul de iarna, ce va avea loc in data de 21 decembrie, ziua va scadea progresiv. ... SOLSTITIUL DE VARA 2013.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2013, cu 6%, la o rata de schimb constantă, ajungand la 34.9 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
Salariul mediu net va fi anul acesta de 1.019 lei pe luna, cu 29 de lei mai mult fata de estimarea preliminara, reiese din previziunile pe termen mediu ale Comisiei Nationale de Prognoza (CNP).
Avem sansa de a incepe sa construim, in 2013, o noua Romanie Premierul Victor Ponta spune, in Mesajul Guvernului transmis romanilor cu ocazia Anului Nou, ca in 2013 ‘‘avem sansa de a incepe sa construim o noua Romanie, in care sa reparam ce s-a gresit in ultimii ani‘‘.
Romania, pentru a doua oara gazda Congresului Mondial IASGO 2013 Prof.
- 1970 - Membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania - 1981 - membru al Asociatiei Internationale pentru Literatura si Arta cu sediul la Londra si Malta, membru al Academiei Internationale pentru Unitatea Culturii Burckhardt - 1983 - membru al Academiei Tiberina din Roma (Institut de Cultura Universala si Studii Superioare), membru fondator al Scolii Internationale de Acuarela Aldo Raimondi, cu sediul la Roma .
"Parlamentarii Puterii au adoptat marti, 9 aprilie 2013, un alineat 2 (2) la art.86 din legea criticata de neconstitutionalitate, la dezbaterea cererii de reexaminare a presedintelui Romaniei, al carui continut nu are nicio legatura cu continutul cererii de reexaminare in cauza .Continutul cererii de reexaminare se refera la aprobarea anuala a conducatorului institutiei pentru mentinerea in activitate a generalilor si a amiralilor dupa implinirea varstei standard de pensionare pana la varsta de 60 de ani si la trecerea in rezerva a cadrelor militare care nu pot promova baremurile de pregatire fizica, in timp ce textul adaugat la Legea rezultata dupa reexaminare se refera la ministerele carora li se aplica dispozitiile din art.86 alin.(2) care, la randul sau, priveste conditiile in care coloneii si comandorii pot fi mentinuti peste limita varstei de grad prevazuta la art.92 din Legea nr.80/1995", se arata intr-un comunicat de presa al grupului PDL din Senat remis miercuri AGERPRES(prevederile al 2 se aplica exclusiv MApN si MAI n.r.).
"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a transmis duminica, 8 septembrie a.c., ministrului Justitiei, domnul Robert-Marius Cazanciuc, cererea de urmarire penala pentru domnul Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, pentru a se proceda conform legii, avand in vedere solicitarea Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie din data de 2 septembrie 2013 privind formularea cererii de urmarire penala fata de domnul Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, in raport cu dispozitiile Art.
Laurentiu Stefan, Campion National de Barista 2013, este prezent week-end-ul acesta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... "La Sala Dalles, la standul SCAE ROMANIA, am preparat capuccino si am facut demonstratii de latte art.
Muzeul Kitsch-ului din Bucuresti (Autor: Petre Ivan) Din 5 Mai 2017, bucurestenii si turistii au la dispozitie o noua destinatie muzeala, dedicata de aceasta data kitsch-ului romanesc. ... 6 din Centrul vechi al Capitalei.
google-analytics.com