Cautare

947 de rezultate pentru "antena 1 pitestiaccident in cosesti" (3.57 secunde)
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... 8 ani de existenta, 8 ani petrecuti in fiecare zi alaturi de dumneavoastra vor fi incununati printr-un mega-concert sustinut tot in mijlocul admiratorilor.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni. ... Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Undeva in lume, o femeie moare in fiecare minut, din cauza cancerului de san. ... 'FABC va milita in continuare pentru dezvoltarea si implementarea unui program national de screening pentru cancerul de san.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Episodul trebuie citit in alta cheie. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
Routerele IEEE 802.11b si IEEE 802.11g folosesc exclusiv frecventa de 2.4 GHz, in timp ce routerele IEEE 802.11n pot utiliza fie frecventa de 2.4 GHz, fie frecventa de 5 GHz.
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Eu sper ca Ministerul Justitiei sa faca posibil ca situatia din penitenciare, cea reala, sa fie cunoscuta, pentru ca sunt oameni condamnati care sunt in inchisori si executa pedepse de un numar de ani, dar nu sunt condamnati la moarte.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!". Emil Boc a fost invitat sa intervina, duminica seara, in cadrul emisiunii "Sinteza zilei", consacrata alegerilor europarlamentare.
Puteti citi in continuare partea a 6-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... Vrei maimute, te duci in pavilionul cu maimute. Vrei serpi, te duci in pavilionul cu serpi. ... In mod evident, asistam la o depreciere a actului de presa, dintr-o continua campanie.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3. ... Mai exact, acestuia i se promisese ca emisiunea "Vorbe grele" va fi mutata de la Antena 2 la Antena 3, in prime-time. In schimb, a ajuns sa fie difuzata saptamanal, vineri seara, de la ora 23.00.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. Sunt cativa realizatori si cateva emisiuni, in rest, din pacate, emisii pavloviene.
Afilierea la CNN a Antenei 3 a fost iarasi un moment foarte important care deschide intr-un fel granitele acestei televiziuni, fiindca de atunci incolo s-au intamplat lucruri, s-au intamplat emisiuni multiplex, realizate din studiouri de la Londra, Paris, Viena, Varsovia, s-au adunat personaje si personalitati ale diasporei romanesti in spatii de dezbatere unde n-au mai fost pana atunci, de la directorul Operei din Viena pana la un reputat neurochirurg din Franta, de la castigatorii unor concursuri de talente din Germania si Norvegia pana la romani care sunt plecati sa lucreze in Italia si Spania.
Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. ... Deranjata de o asa-zisa "campanie de denigrare", Prodan a reziliat contractul cu Antena 1.
google-analytics.com