Cautare

947 de rezultate pentru "antena 1 pitestiaccident in cosesti" (3.97 secunde)
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD. Atat i-a dus capul Un articol de opinie publicat pe site-ul Vocea Rusiei sustine ca cea mai mare vulnerabilitate a PSD este in acest moment imaginea.
La televizor l-am vazut glumet si pus pe sotii, dar numai el stia ce era in sufletul lui. ... Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial.
Antena 3 informeaza:
Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii". Au fost scandate lozinci ca "Jos Basescu!", "Antena 3 e aici" si altele din aceeasi gama.
Domnule Ciolos, Antena va apartine! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie: ... Stim doar ca Porumbel Catalina si-a facut aparitia in lumea televiziunilor de stiri la postul Realitatea TV ca reporter.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. Ultimul care va merge in barca lui Dan Voiculescu se pare ca este Mihai Petre, juratul concursului "Romanii au talent", scrie libertatea.ro.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
"Aseara, purtatorul de cuvant al guvernului a incercat in mod direct sa intervina la Realitatea TV sa faca corecturile necesare pentru ca se spuneau lucruri care nu erau adevarate si a fost refuzat.
Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
Mediafax.ro in formeaza: ... Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
1. ... Si nu in ultimul rand, ca o tentativa disperata a regimului Basescu de a reincepe sa faca agenda publica.
google-analytics.com