Cautare

3151 de rezultate pentru "antena 1 pitesti vizita francezilor" (3.51 secunde)
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET: ... Ziua 1: PITESTI;
• 21 ian 2005 - Traian Basescu face prima vizita oficiala in calitate de sef de stat, la Chisinau.
Presedintele Traian Basescu si-a continuat vizita la Roma in nota sa nonconformista. ... Vizita la Roma a presedintelui Traian Basescu a avut miercuri mai multe momente memorabile.
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
l 13 septembrie - Vizita oficiala in SUA, prilejuita de participarea la cea de-a 60-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. ... l 28 septembrie - Vizita oficiala in Republica Turcia. ... l 18 octombrie - Vizita de stat in Republica Coreea.
l 8 martie - Vizita oficiala la Washington, la invitatia omologului sau american, George W. ... l 20 martie - Vizita oficiala la Berlin, la invitatia omologului sau, Horst Koehler (20-21martie).
La exact o luna de la vizita oficiala facuta in Romania, presedintele Ungariei, Solyom László, se intoarce la Targu Mures, intr-o vizita neoficiala.
„Va multumesc ca ati acceptat aceasta vizita la Bucuresti. Va multumesc pentru relatiile foarte bune pe care le-am avut din 2005, de la prima vizita la Moscova si pâna acum, când va apropiati de predarea mandatului.
(...) Vizita cancelarului german in Romania va dura cateva ore, putin. ... Eu cred ca s-a anuntat vizita prea devreme. ... Si secretarul de stat german pentru Europa, Werner Hoyer, a afirmat in vizita sa la Bucuresti de pe 22 septembrie ca vizita cancelarului german ar putea avea loc in octombrie.
O delegatie a PE va efectua o vizita in Romania si Bulgaria pe problematica Spatiului Schengen.
Am sa observ doar ca vizita de acum, in SUA, e inca un pas in aceasta directie.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania. ... 1.000.000 de bucati pentru moneda din alama pentru circulatie.
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania. ... 1.000.000 de bucati pentru moneda din alama pentru circulatie.
Papa in Romania/ Bucuresti - prima etapa a vizitei apostolice a Suveranului Pontif Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de 3 zile a Suveranului Pontif in tara noastra.
Marius Tanase) - Suveranul Pontif s-a intors la Roma, dupa vizita sa istorica de 3 zile in Romania si, in timpul zborului de intoarcere, si-a exprimat ingrijorarea pentru prezentul si viitorul Batranului Continent, scrie presa internationala.
Interesant este faptul ca tratativele pentru aceasta vizita in viteza au fost purtate in ianuarie acest an la Vatican de cei doi mitropoliti cunoscuti drept corifei inflacarati ai ecumenismului ortodox romanesc, Inaltul Daniel al Moldovei alaturi de IPS Laurentiu Streza al Ardealului, confirmand astfel "curentul de secularizare" care se pravaleste peste Ortodoxia romaneasca, dupa cum se exprima ziaristul Dan Ciachir.
Cred ca vizita - pentru ca partea politica a vizitei s-a incheiat, ea a fost extrem de intensa, mie, ca si presedintelui Sarkozy, nu ne place sa pierdem timpul in deplasari, si atunci tot timpul este utilizat pentru ce avem de facut - vizita a fost extrem de buna, consistenta in decizii bilaterale, si inca un pas pentru consolidarea relatiei romano-franceze, in interiorul parteneriatului strategic pe care il avem cu Franta.
Vor mai fi vizitate orasele Arad, Suceava, Targu Mures, Bacau, Pitesti si Tulcea.
google-analytics.com