Cautare

3151 de rezultate pentru "antena 1 pitesti vizita francezilor" (3.24 secunde)
Romania si Franta au deschis Campionatul European, meci castigat de echipa gazda a competitiei cu 2-1. ... Pana la meciul cu Romania, de vineri seara, francezii castigasera o singura data - in 1984, 1-0 cu Danemarca.
Unul dintre cele mai sarace sate din Franta s-a ridicat prin propriile puteri si a ajuns - e drept, in 50 de ani, si nu peste noapte, unul dintre cele mai scumpe si ravnite locuri de vacanta ale francezilor. ... Cea mai cautata destinatie de vacanta a francezilor.
Francezilor le putea servi aceasta gogoasa, pentru ca nu francezilor le-a spus, in campania electorala din anul trecut, ca, venind la putere, se va bate cu „sistemul ticalosit“ si ca va umple cu „tepe“ Piata Victoriei.
In perioada aceasta se antreneaza la altitudine, la Font Romeu (1.850 m), o localitate franceza situata in Muntii Pirinei. ... Semifondista originara din Pitesti, dar care reprezinta clubul CS Universitatea Craiova, se afla foarte aproape de implinirea unui vis:
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati.
- Constatarile rezultate in urma vizitelor de monitorizare sunt cuprinse in rapoarte de vizita.
Iliescu sustine ca vizita lui Traian Basescu in SUA reprezinta "un lucru util" Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca vizita de lucru a lui Traian Basescu in SUA reprezinta un "lucru util", dar a mentionat ca ar fi fost necesar sa existe o deschidere mai mare in ultimii ani in privinta intaririi contactelor la nivel de sefi de stat.
Vizita in SUA, obositoare dar energizanta. Chimia dintre cei doi presedinti, buna Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat, joi, ca vizita presedintelui Traian Basescu in Statele Unite nu a fost una planificata in ultimul moment, iar opinia publica ar trebui sa se concentreze asupra rezultatelor acestei vizite.
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
In vizita de doua zile, efectuata in Franta, doua dintre prioritatile presedintelui Traian Basescu au fost: ... Basescu a spus francezilor ca Romania doreste un portofoliu important de comisar in Comisia Europeana si va face lobby pentru stabilirea, la Bucuresti, a unei importante agentii europene.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
google-analytics.com