Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Andreea Esca este Redactor-sef la "The One" din anul 2004. Revista a ramas in proprietatea lui Adrian Sarbu atunci cand acesta s-a rupt de Grupul PRO si de CME, in august 2013.
Noua conducere a Pro TV, reprezentanta de Directorul Aleksandras Cesnavicius a transmis saptamana trecuta ca niciun angajat Pro TV SA nu mai poate lucra in paralel și pentru Mediafax Group. Vizate in mod direct sunt Andreea Esca si Oana Cuzino, care prezinta la Pro TV emisiunea "Ce se intampla doctore?", dar conduce si revista cu acelasi nume, CSID, aflata tot in proprietatea lui Adrian Sarbu prin Mediafax Group.

Oana Cuzino, in discutii cu Mediafax

Surse de la Mediafax ne-au informat ca Oana Cuzino a anunțat deja despre situatia in n care a fost pusa de conducerea Pro TV si poarta discutii cu Mediafax Group.
Andreea Esca nu a facut deocamdata niciun pas, dar se asteapta ca saptamana asta sa renunte si ea la conducerea revistei "The One".
Decizia managementului PRO reprezinta si o lovitura financiara pentru Andreea Esca. Ea ridica lunar, potrivit surselor reportervirtual.ro, in jur de 2.500 de euro de la Mediafax Group in calitate de Redactor-sef la "The One", suma care nu va fi compensata printr-o crestere de salariu la Pro TV.