Interesata sa adopte un stil vestimentar cat mai fresh si in tendinte dar care sa se adapteze stilului sau de viata alert, Andreea Marin a devenit o clienta fidela a magazinului Danza Boutique din Dorobanti.
Selectia de brand-uri internationale high-end de la Danza Boutique se numara si printre preferintele vestimentare ale unor vedete internationale precum Madonna, Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Rihanna sau Kim Kardashian. Acestea poarta adesea in aparitiile lor publice creatii semnate ASH, Religion, Superfine sau Dimensione Danza, branduri reprezentate exclusiv in Romania prin Danza Boutique, pe care si Andreea le-a apreciat pentru inovatia in design si pentru calitatea exceptionala a materialelor.
Andreea Marin a ales de la Danza Boutique tinute casual versatile, potrivite pentru intalnirile de peste zi, pentru evenimentele la care este invitata dar si pentru a merge la sala de sport si nu a plecat fara sa achizitioneze un cadou pentru fiica sa, Violeta.
In toate imaginile, vedeta poarta tinuta completa si accesorii Danza Boutique din colectia primavara-vara 2013. Pentru ca ne-a vizitat intr-o dimineata ploioasa si destul de rece, Andreea a ales sa cumpere o jacheta de piele si o esarfa cu motive rock, cu care a si plecat din magazin.