Make-up artistul cu studii la Hollywood a transformat si in acest an numeroase vedete de Revelion pentru show-ul Antenei 1. Andreea Radulescu ne-a dezaluit ce presupune o astfel de masca aplicata, cat dureaza dar si cat de costisitoare poate fi o astfel de transformare.
Pretul unei masti incepe de la cateva sute de euro si poate ajunge pana la 20.000 de euro, cea mai scumpa fiind cea care imita perfect pielea si este o masca pana la umeri. Pregatirea ei dureaza si o luna de zile, iar aplicarea pentru show-ul de televiziune undeva la 3 - 4 ore. Acest tip de masca a avut Elena Gheorghe anul trecut, ne-a declarat Andreea Radulescu. Desi are numai 23 de ani, Andreea Radulescu a terminat cursurile scolii de make-up si efecte speciale la Hollywood, acolo unde a primit si oferte de a lucra pentru filme, iar in curand va sustine si in Bucuresti cursuri de make-up si efecte speciale.
De luna viitoare voi dezvalui trucuri pe care le-am invatat in SUA in cadrul unor cursuri pe care le voi tine la Bucuresti si Brasov, ne-a mai spus Andreea. Relatii si programari cursuri: 0721.331.660.