Cautare

3440 de rezultate pentru "antena 1 pitesti masina rasturnata la benzinarie" (3.44 secunde)
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea. Cand reporterii au incercat a obtina o declaratie de la Adrian Valentin Udrea, acesta s-a repezit insa spre ei si i-a injurat.
Pacat de Antena 3 ca se degradeaza cand e vorba sa muste momeli basiste si sa le propage neobosit la nivelul jurnalelor, dar si al unor emisiuni.
Inainte de 1989 a fost editor si director adjunct la Viata Studenteasca , editor la Scanteia tineretului si sef pe departamentul Cultura, morala si reportaje, editor la magazinele Teatru si Secventa.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
Ea afirma ca, in urma cu mai mult timp, a fost luata la bordul unei nave extraterestre, intr-o seara in care mergea cu masina, impreuna cu prietenul ei, de la Clacton, Essex, la Corby, Northamptonshire.
Alcoolul nu te incalzeste in realitate, ci scade temperatura corpului, deoarece previne reactia naturala a organismului la frig: ... Bea multe lichide si mananca suficient de bine ca sa mentii energia corpului la nivel ridicat si sa eviti deshidratarea.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Stefan Marian Popescu Bejat, prefectul judetului Gorj, are de ieri o masina noua de serviciu. De acum incolo, Bejat va merge in teren cu un un VW Touareg, a carui valoare se ridica la cateva zeci de mii de euro.
Subprefectul Claudiu Palaz (foto) a vrut, ieri, "sa rupa gura targului" cu masina la volanul careia si-a facut aparitia la sediul prefecturii: ... "Este al tatalui meu, de la firma, l-am luat cu imprumut. ... Umblu cu masina de inchiriat", a spus, amuzat, Claudiu Palaz.
Programul care incurajeaza cumpararea de masini noi are ca scop diminuarea poluarii prin scoaterea din uz a autoturismelor care nu respecta standardele nationale si europene in materie, dar si cresterea accesibilitatii la autoturisme noi.
Astfel, taxele ar putea ajunge la peste 7 milioane de lei vechi pe an pentru autoturisme cu cilindreea mare. Potrivit proiectului de ordonanta de urgenta publicat saptamana trecuta, la masini impozitele vor creste pentru toate tipurile de autovehicule.
Incepand cu 10 iulie, aproximativ 500 de doljeni sunt asteptati sa isi predea la fier vechi rablele, in schimbul carora vor primi 30 de milioane de lei, acontul pentru o masina noua.
In Ingolstadt, lucrurile merg destul de bine pentru nemtii de la grupul Volkswagen-Audi.
Desi in Romania a fost lansat inaintea noului Santa Fe (o masina de teren), Hyundai Accent este unul dintre cele mai cautate modele produse de Hyundai, sponsorul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din 2006.
Unul dintre modelele sport lansate recent de BMW este Z4 M, o masina care pune la dispozitia soferului 343 CP. Disponibil in variantele roadster si coupe, BMW Z4 M este o masina care se adreseaza in principal persoanelor cu un temperament extrem de sportiv.
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual. Elia Tuning - firma germana cu renume - a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen ultima sa masina modificata, Dacia Logan.
Volvo a lansat oficial noul XC70 o data cu deschiderea Show-ului Auto de la Geneva. Masina se afla la a treia generatie si este deja un brand recunoscut pentru versatilitate si eleganta in randul modelelor crossover.
Epica de la Chevrolet, un sedan de clasa medie, are o conduita de drum excelenta.Mentalitatea americana - cu cât mai mare cu atât mai bun - se regaseste în dimensiunile masinii care este si foarte confortabila.
Fiindca am auzit de la prietenii pasionati de domeniul auto numai lucruri bune despre Octavia 2. ... Masina disponibila pentru drive test la Autec, dealerul Skoda din Craiova, era o versiune Trend echipata cu motorul de 1.9l TDI, de 105 CP.
Seful Departamentului pentru Afaceri Europene din Guvernul Romaniei, Adrian Ciocanea, a anuntat ca s-a ajuns la o intelegere cu Comisia Europeana in privinta taxei auto, potrivit BBC Romania. ... Numai ca, dupa cum spune Adrian Ciocanea, acordul obtinut miercuri nu va duce neaparat la micsorarea taxei.
google-analytics.com