Cautare

3440 de rezultate pentru "antena 1 pitesti masina rasturnata la benzinarie" (3.00 secunde)
Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de o alta masina, ce circula regulamentar. ... Iuliu Maniu, iar masina cu care circula Lucescu nu este avariata grav. ... Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de o alta masina, ce circula regulamentar.
Un sofer acuza doi agenti de la Sectia 3 Politie Craiova ca, luni seara, l-au incatusat si lovit pentru simplul motiv ca a oprit masina cu intarziere dupa ce i-au facut semn sa traga pe dreapta.
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... Cand se trezeste, cand mananca sau pur si simplu cand are o idee, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" publica imediat ce-i trece prin cap, la adresa http://22foryou.co/mihaela.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... O masina plina cu butelii a derapat in judetul Suceava.
La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
La Snagov In weekendul trecut am hotarat sa petrecem o zi aproape de Bucuresti, in padurile Snagovului. La 35 km pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, dupa localitatea Ciolpani, un indicator dreapta directioneaza spre Club Nautic.
Acuzele i-au fost aduse de candidata PNG-ului la functia de primar, Adina Iacob, care a reclamat oamenilor legii ca Babinciuc ar fi patruns in curtea locuintei sale, insotit de mai multe persoane, distrugandu-i autoturismul si lovind o femeie.
Nu este vorba de mersul pe jos sau cu mijloacele de transport in comun, ci de fuga de la statia de benzina, fara a plati alimentarea.
In opinia sa, aceasta situatie repre-zinta un paradox, intrucat "intr-o tara unde se deplange de atata vreme "deficitul de locuinte", era cu putinta a se cumpara o gospodarie, uneori destul de bine constituita, cu doar 2.000-3.000 de dolari americani, adica la jumatate decat cea mai insalubra garsoniera fara confort din cele mai rau famate cartiere din Bucuresti".
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
In prezent avem o singura benzinarie in Ungaria, alimentata cu energie solara. Ne gandi la aceasta varianta si pentru Romania", a declarat Laszlo Geszti, vicepresedinte pe retail al MOL Romania, care are in portofoliu 130 de benzinarii.
Atat Petrom, cat si Rompetrol au anuntat majorari ale pretului la benzina, de marti. ... 0Share Compania Rompetrol Downstream, care face parte din Grupul Rompetrol, a majorat marti preturile de referinta la benzina si motorina cu 6 bani/litru, potrivit site-ului companiei, downstream.ro, citat de Newsin.
Daca ar fi ziua ta de 1 iunie ce ai face? ... Nu mi-ar placea sa fie ziua mea de 1 iunie pentru ca vreau sa am doua zile: ... Daca acum ai avea 5 ani ce ai face de 1 iunie?
Pare putin la prima vedere, insa partea lor este de ordinul miilor de euro, sume obtinute in doar cateva zile de "munca", intrucat scot bani de multe ori de pe zeci de carduri.
Ghinion incredibil pentru un roman care s-a grabit sa-si faca rezerve de motorina, speriat ca pretul la combustibili ar putea exploda.
Celalalt e mai lent in miscari, cam nebarbierit, cu parul valvoi, tacut, dar in mod evident foarte atent la ce se intampla in jur, cu cateva kilograme in plus.
Adica la Fetesti. Vara, cand traficul devine mai complicat, a devenit deja o chestie obisnuita sa pierzi vreme buna, asteptand la cozi kilometrice pentru a-i da lu’ nea statu’ banii de care vrea sa te jecmaneasca. ... Ca doar n-o sa ajunga cocalarii si pitipoancele stresati la plaja!
google-analytics.com