Cautare

624 de rezultate pentru "ana cozma" (2.99 secunde)
Ana Morodan aka Contesa Digitala are in plan un nou proiect in online si ne dezvaluie ce presupune a fi conform brief-ului.
Ana Maria Ferentz a vorbit pentru prima data, deschis si asumat despre relatia cu iubitul american. De ce nu poate fi mama pentru toti cei 7 copii ai lui, dar si ce spune despre momentul in care va deveni ea mamica pentru prima data.
Ana Baniciu e mai sincera ca niciodata si ne spune care sunt lucrurile care ii dau fiori! Si nu doar atat!
Ana Morodan a fost retinuta, seara trecuta, de catre politistii de la de Brigada Rutiera. Ea s-ar afla la aceasta ora intr-unul dintre centrele de detinere ale Politiei Capitalei.
Ana Morodan va fi cercetata sub control judiciar, dupa ce a fost prinsa in timp ce conducea beata si drogata.
Este locuinta luxurianta a unei tinere pictorite, vila pe care a amenajat-o intr-un stil unic. Ana Gherase a lasat farmacia pentru design si ne-a aratat resedinta de azur.
Ciuhandu a apreciat ca in aceasta categorie de incercari de “iertare a celor vinovati de infractiuni grave“ se inscriu atat tergiversarile de judecare si condamnare definitiva a criminalilor din decembrie 1989, cat si recenta tentativa a lui Ion Iliescu de a-i elibera pe acestia si pe Miron Cozma prin gratiere.
Mai mult, scenariul dupa care intoarcerea lui Iliescu ar fi fost urmata de pacificarea partidului s-a destramat si el odata cu monumentala gafa a gratierii lui Miron Cozma, urmata de revolta fatisa a unor lideri ai PSD fata de Ion Iliescu.
Potrivit lui Geoana, Ion Iliescu trebuie tratat cu respect, utilizandu-se ce are inca acesta de oferit, apreciind, in acelasi timp, ca gratierea lui Miron Cozma a contat in rezultatul alegerilor si “l-a tras in jos“ pe fostul sef al statului.
In ceea ce-l priveste pe Iliescu, gafele acestuia - incununate de gratierea lui Miron Cozma - il obliga sa se multuneasca cu o functie onorifica, varianta pe care tot Iliescu o respingea vehement nu cu multa vreme in urma, considerand-o pensionare fortata.
In plus, Marian Oprisan a sustinut ca Iliescu are calitatea de a-si recunoaste greselile (vezi cazul Miron Cozma), spre deosebire de Nastase.
Pe site-ul Machiavelli.ro sunt publicate rezultatele unui sondaj on-line cu o singura intrebare : Ce se va intampla cu Partidul Social Democrat al Muncitorilor?
Am vazut-o pe doamna ministru Mona Musca, aceasta “Miron Cozma“ a revansei mediocritatii, conducand trupele si lovind cu bata minciunii“, a completat Nicolau.
Avand o imagine de ansamblu si stiind in ce directie mergem, ar fi mai usor", a spus peremistul Vasile Garba, sustinut de colegul sau de partid Felix Cozma, care a spus ca trebuie sa se stie cu exactitate unde vor merge banii pentru ca "de cheltuit, tot se vor cheltui".
Claudiu Pop, Ioan Mang, Bujor Chirila, Sorin Roman, Lia Pop, Florin Bogdan, Sonia Draghici, Cristina Duta, Teodor Fericeanu, Viorel Iuhas, Dorel Vesa, Ioan Romosan, Florian Pavel, Silviu Odobasian, Ioan Mintas, Felix Cozma, Doina Corb, Vasile Bara, George Doca, Craciun Buzlea, Alexandru Retegan si Mihai Bar".
Printre cei prezenti s-au numarat Ioan Mang, Lia Pop, Claudiu Pop, Felix Cozma si Sonia Draghici din PSD, Octavian Bot si Mihai Groza din PDL, Eduard Hellvig si Mircea Malan din PNL si Lakatos Péter din UDMR.
Este vorba de numirea pesedistului Cozma Dumitrescu in fruntea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Gorj, in locul liberalului Gheorghe Cocina.
"Comportamentul de instigare la nerespectarea legii al Elenei Udrea este mai grav decat mineriada lui Miron Cozma", a adaugat chirita.
Ceea ce trebuia sa se intample in 2005, dupa un ultim mandat prezindential de succes, dinamitat de nefericita gratiere a lui Cozma si de reactia de respingere a coalitiei baronilor amenintati de curatenia pe care urma sa o faca intorcandu-se la partid, s-a intamplat acum:
• Zona Oradea - coordonator Claudiu Pop • Zona Alesd - coordonator Chirila Bujor • Zona Beius - coordonator Bogdan Gheorghe • Zona Cefa - coordonator Roman Ioan Sorin • Zona Marghita - coordonator Lupau Gheorghita • Zona Popesti - coordonator Cozma Felix • Zona Sacuieni - coordonator Bogdan Florin • Zona Salonta - coordonator Boit Nicolae • Zona Stei - coordonator Miara Horia • Zona Tinca - coordonator Vid Gheorghe La randul ei, zona Oradea a fost impartita in trei subzone coordonate de Sonia Draghici, Costa Traian si Ianceu Ioan.
google-analytics.com