Cautare

624 de rezultate pentru "ana cozma" (3.40 secunde)
Dupã ce a condus þara timp de 11 ani, Iliescu este acum arãtat cu degetul din toate pãrþile (Armatã, Servicii Secrete, Guvern, Miron Cozma).
Interesul pentru aceasta mineriada a fost amplificat si de faptul ca exact in ziua aniversarii (sau, mai corect, comemorarii) ei a fost pus in libertate unul dintre principalii actori ai acestui eveniment, Miron Cozma.
Interesul pentru aceasta mineriada a fost amplificat si de faptul ca exact in ziua aniversarii (sau, mai corect, comemorarii) ei a fost pus in libertate unul dintre principalii actori ai acestui eveniment, Miron Cozma.
“Da-mi sfinte Petre si mie un semn cum i-ai dat lui Cozma si lui Iskandarani ori lui Iacobov si celor de la RAFO!“.
Cozma, nu Mitrea… Persoana publica, dar o biata unealta in mainile cui e la putere si are nevoie de el.
Bivolaru la finante, Hayssam la externe, Dan Iosif la invatamint, Vanghelie la cultura, Cozma la interne, Rodica Iorgovan la justitie, Puwak la integrare, Plombagina la sanatate.
Bivolaru la finante, Hayssam la externe, Dan Iosif la invatamint, Vanghelie la cultura, Cozma la interne, Rodica Iorgovan la justitie, Puwak la integrare, Plombagina la sanatate.
Un alt tupeist de marca este domnul Miron Cozma, cel care declara, cu putina vreme in urma, ca se considera o victima a unor nemernici care l-au folosit pentru scopuri politice.
Sindicatele sunt lipsite de credibilitate si forta pentru ca liderii lor, in general, sunt mai dornici de afaceri si cariera politica decat de lupta sindicala, iar sindicalismul in forta a fost decapitat prin arestarea lui Miron Cozma si a celorlalti lideri ai minerilor.
La fel cum domnul Iliescu a ramas intiparit in mentalul romanilor ca fiind cel care "ne-a scapat de Ceausescu", Theodor Stolojan ramane prototipul premierului foarte serios, care a avut curajul sa-l infrunte pe Miron Cozma.
Cine nu-si mai aminteste toamna lui '91, cand, dupa "epurarea" lui Petre Roman cu ajutorul minerilor lui Cozma, in haosul creat de ciocnirile violente dintre sustinatorii FSN si cei ai Opozitiei reprezentate de PN¥ si PNL, premierul providential, agreat de la vladica pana la opinca, a fost tehnocratul Theodor Stolojan?!
ßi nu numai ca se indoiesc de bunele sale intentii, dar considera ca locul sau ar fi intr-o celula, alaturi de Miron Cozma.
Sa speram ca macar ei nu vor fi dezamagiti si ca le va oferi destule motive sa-si descreteasca fruntile dupa atata stres pre-aderare, daca pe biata Marinela Nitu a lui Cozma a ratat-o la mustata, prin faptul ca aparitia dezgolita a acesteia s-a potrivit tocmai cu numarul pe care fostul presedinte il ratase.
PNL si PSD se indreapta spre un an de guvernare impreuna, insa ultimele luni au fost marcate mai mult de atacuri decat de consens pe subiecte extrem de importante, pentru care este nevoie de decizii rapide.
Presedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a cerut, vineri, din nou, excluderea UDMR de la guvernare, de data aceasta pe motiv ca "liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj Romaniei, romanilor de Ziua Nationala".
Imediat linga scena, Ana Barculet, consilier municipal PSD si director la Grupul Scolar "Gheorghe Asachi ", coordona un grup de tinere, care, din ceea ce se vedea, doar pantalonii si incaltamintea era lipsita de inscriptiile si culorile PSD-ului.
Intrebata cine i-a cerut sa faca acest lucru ea a raspuns ca Ana Simion, directorul de cabinet al prefectului. Ea a recunoscut, dar a sustinut ca actiunea "nu are tenta electorala.
Ana-Maria Belciug, 21 ani, studenta, Constanta: "Sincer, mi-e un pic rusine cand ii aud pe turistii din alte localitati vorbind despre felul cum arata plaja.
Dupa numeroase scandaluri, cu 48 de ore inainte de scrutin au ramas doar 2 concurenti - Simona Maria Ana si Mihai Bobe - din cei cinci anuntati initial.
El a precizat ca a avut o intalnire cu reprezentantii unei firme de consultanta, care vor conduce si administra societatile din Grupul ANA, inclusiv clubul de fotbal Rapid.
google-analytics.com