Cautare

7232 de rezultate pentru "alt discurs periculos cu samburi de adevar" (2.99 secunde)
Dupa semnarea Acordului de acces al SUA la facilitati militare de pe teritoriul Romaniei, Condoleezza Rice a tinut un discurs.
De gasca, nimic de zis, dar n-au... n-au absolut nici o treaba cu discursurile politice, cu acea abilitate de a iesi in fata si de a se face cu adevarat remarcati, asa cum reuseste liberalul Puiu Hasotti.
Ca-s din una, ca-s din doua ori din mai multe Romanii, ca sunt in tara sau departe de ea, ca au votat sau nu ori ca au bombanit sau nu, romanii au, de ieri, un nou presedinte.
Un adevar uitat de politicieni: cine ridica sabia, de sabie va pieri (Autor:
sunt greu de sistematizat chiar de catre un om inteligent; cu atat mai mult pentru mine. Campania, asa-numita de curatenie morala, m-a aiurit complet. Pai, ca sa doresti o societate morala, trebuie sa stabilesti un etalon pentru moralitate si sa gasesti personal calificat pentru o astfel de activitate.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews. • Foarte multi au crezut ca reformarea statului este un simplu discurs politic, care nu este destinat implementarii.
Ce inseamna de fapt expresia biblica Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. De ce avem nevoie pentru a putea trece cu bine peste toate incercarile - explicatia preotilor (Autor: ... Nimeni nu vine la Tatal Meu decat prin Mine este un verset folosit de obicei in predici.
lipsa de toleranta, de ingaduinta. Imposibilitatea organica de a suporta anumite medicamente. Mai exista insa un tip de intoleranta; intoleranta fata de adevar. ... Acest tip de intoleranta a devenit atat de frecvent incat a ajuns complet neinteresant.
Aceasta nu are decat rolul sa inoate intr-un noian de documente nerelevante, sa intoarca adevarul cum intorci pe dos o manusa, sa se piarda in tot felul de consideratii futurologice si sa tergiverseze la nesfarsit adoptarea unei concluzii limpezi.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca exista trusturi de presa care vor "sa decida politici si sa decida asupra politicienilor", nominalizand Realitatea-Catavencu si Antena 3, si ca sunt oameni politici, inclusiv din guvern, care isi cumpara linistea dand bani presei.
Redactia Economica publica in Cronica Romana un articol cu titlul "BASESCIANISM IN STARE AVANSATA", pe care il puteti citi in continuare. 'Marele Carmaci al Poporului, Ilustrul Conducator Nepereche, Atotstiutorul Luptator impotriva mogulilor, a devenit membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.
Parlamentul a respins joi motiunea de cenzura "Dupa 22 de ani, democratia in pericol" initiata de Opozitie ca urmare a angajarii raspunderii Guvernului asupra legii privind comasarea alegerilor in anul 2012. ... Votul a fost secret, cu bile.
Atentie se raspandeste prin contul de Facebook Un virus periculos se raspandeste pe Facebook. Poate fura parolele utilizatorilor si peste 800.000 de conturi au fost deja afectate.
MISCAREA DE REZISTENTA: ... Flirtul discret sau tachinarile in joaca cu o persoana din afara relatiei sunt considerate, de cele mai multe ori, manifestari normale ale unei personalitati dezinvolte si atractive si pot ramane inofensive pentru relatia in sine, daca sunt respectate anumite limite, scrie Plus Communication.
Afla de la medicul nutritionist Mihaela Bilic cum putem manca preparate traditionale de Craciun fara sa ne ingrasam / mariustuca.ro / Autoare: Magda Marincovici Sarbatorile Craciunului inseamna multe preparate din carne de porc.
Kepler (1571-1630) a sustinut, pe baza observatiei lui Galileo ca daca planeta Jupiter avea patru sateliti (luni), aceasta trebuie de asemenea sa fie locuita. ... Un argument de acelasi tip a fost folosit de astronomii Richard Bentley (1662-1742) in Anglia si Christian Huygens (1629-1695), in Olanda.
Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
In general exista un sambure de adevar in spusele lor. ... Sa luam in discutie raportul datorie pe PIB, care tine acum capul de afis al stirilor in Europa si in SUA. ... Adaugati acestor declaratii ultimele reportaje de televiziune, care arata revoltele violente de pe strazile Atenei.
1 Decembrie 2014- un moment de claritate si adevar.
In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala. Ma refer la intelegerea semnata la Timisoara cu primarul Gheorghe Ciuhandu.
google-analytics.com