Cautare

1714 de rezultate pentru "alexandru ciucu" (2.86 secunde)
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
Alexandru Musat) Explicatii posibile ale performantele de zbor caracteristice OZN-urilor OZN -urile ce pot fi incluse in categoria unor nave mai mult sau mai putin extraterestre, au doua importante stari de evolutie aeriana:
Profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea a fost ani 10 ani directorul Spitalului de Urgenta Bagdasar-Arseni, in care a lucrat 50 de ani. ... Profesor doctor Alexandru Vlad Ciurea a fost ani 10 ani directorul Spitalului de Urgenta Bagdasar-Arseni, in care a lucrat 50 de ani.
Or, dupa cum se stie, la nivelul judetului, singurele partide aflate la putere si care se sincronizeaza exemplar cand e vorba de banii publici sunt PD si UDMR, iar conform unei logici simple "decizia politica" de care vorbea primarul democrat al urbei nu putea fi luata decat de el si de omologul lui de la UDMR, Kiss Alexandru.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. ... CA - Ivan Angela, Ene Anca, Nicolaev Alexandru, Stefan Simion, Bontila Cristian, Brinzan Claudiu, Zoe Arama, Manea Bogdan, Mircea Ispas.
Astfel, creste implicit pericolul de intoxicare sau de explozie", a declarat Alexandru Porojan, reprezentant al Distrigaz Sud. ... Din pacate, in constructiile noi ele nu se mai fac, iar in cele vechi au fost astupate", a mai afirmat inginerul Alexandru Porojan.
"Am actionat in instanta Primaria Craiova si am cerut inclusiv calcularea tuturor taxelor si impozitelor incasate ilegal de aceasta in ultimii trei ani", a declarat primarul din Malu Mare, Alexandru Dicu.
Un Boer in fruntea DGIPI Ieri, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a anuntat ca l-a propus pe Alexandru Boer pentru functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) din MAI. Alexandru Boer este director de cabinet al lui Vasile Blaga din ianuarie 2005.
Cu tot dezgustul provocat de turnartoria grosolana, venita chiar din partea unor persoane pe care le considera prietene si pe care le vizita sau il vizitau, senatorul este insa hotarat ca adevaratul nume al lui "Alexandru", cel care a contribuit cu varf si indesat la cele 200 de pagini ale dosarului, sa il faca public numai dupa ce primeste in mod oficial documentele de la CNSAS.
Ion Manolescu, Emil Ritu, Nicolae Mara, Adrian Hamza, Vasile Crasmaru, Constantin Purcaru, Vlad Nicolae, Alexandru Camenita, Ilie Ciobescu, Alexandru Visinescu si Iulian Nasta.
Presedintele PSD Bihor sustine ca presedintele CJ, Kiss Alexandru, si doi vicepresedinti, Stefan Seremi si Gavrila Ghilea, fac asa cum vor ei licitatiile la nivel de judet, urmandu-si doar propriile interese.
Parlamentarii constanteni Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin au anuntat ieri ca pe parcursul absentei lor din peisajul mediatic au pregatit un proiect de lege prin care faleza si plaja sa intre in administrarea autoritatilor locale.
Alexandru Lupulescu, reprezentantul SC LEXI STAR, a refuzat sa discute cu reporterii GdS in legatura cu firmele de la care se aprovizioneaza cu produse pentru programul guvernamental: ... Eu cresc animale si le tai", a declarat Alexandru Lupulescu, care detine si un abator.
Candidata PD, Lucia Antonie, a primit 209 voturi, Nicolae Petre, candidatul PNG, a fost votat de 83 de persoane, Alexandru Popa, din partea PRM, a avut doar 40 de voturi, iar Alexandru Mateescu, candidatul PNTCD, a fost ales doar de noua persoane.
Aflat la deschiderea noului an universitar la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Basescu a afirmat, in discursul pe care l-a rostit in fata studentilor, ca scoala romaneasca sufera in continuare de "tare mai vechi", cum ar fi mita la promovarea examenelor si plagiatul practicat deopotriva de studenti si profesori.
Alexandru Sassu, presedintele director general al SRTV a fost audiat luni la Comisiile de cultura in legatura cu difuzarea de catre televiziunea publica a inregistrarii intalnirii dintre Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan.
Purtatorul de cuvint, Valeriu Turcan, a dezmintit informatiile potrivit carora Presedintia negociaza cu Alexandru Sassu aparitia lui Traian Basescu intr-o emisiune televizata.
Fostul ministru al Tineretului si fost consilier la Cotroceni, Alexandru Mironov, a anuntat sambata, la Targu Jiu, ca va candida la Primaria Municipiului Bucuresti, din partea Partidului Socialist Roman (PSR).
Astfel, au fost admisi in cursa electorala pentru Primaria Capitalei Alexandru Vladu (PPDR), Adrian Vilau (UPSC), Daniel Fuciu (PNGCD), Vasile Blaga (PDL), Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD), Dinu Gheorghe (PPPS), Codrin Stefanescu (PC), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Cozmin Gusa (PIN), Dragos Frumosu (Uniunea Pensionarilor), Verginia Vedinas (PRM), Lucia Stanciu (Alianta Socialista), Gheorghe Ionicescu (Partidul Verde), Nicolae Varbanciu (PSR), Mariana Andrei (PRR) si Ioana Ion (PRE).
Prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat joi ca in o suta de localitati sucevene din cele 114 au fost inregistrate migratii politice ale alesilor locali cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile locale de la 1 iunie, in aceasta situatie fiind 17 primari si 30 de viceprimari.
google-analytics.com