Fostul ministru al Tineretului si fost consilier la Cotroceni, Alexandru Mironov, a anuntat sambata, la Targu Jiu, ca va candida la Primaria Municipiului Bucuresti, din partea Partidului Socialist Roman (PSR).
Mironov a participat la o intalnire cu membrii si simpatizanti ai partidului, ocazie cu care si-a facut cunoscuta candidatura. Acesta a mentionat ca niciodata nu s-a gandit ca va ajunge intr-o asemenea situatie, chiar daca in trecut a mai ocupat demnitati publice.
Candidatul PSR afirma ca si el si ceilalti reprezentanti ai partidului care se vor implica in campania electorala le vor propune alegatorilor un "contract de incredere, cu garantia demisiei in alb", Mironov precizand ca formula respectiva de contract nu are nicio legatura cu contractul promovat in 1996 de fosta Conventie Democrata din Romania.
Candidatul PSR a mai precizat ca, in opinia sa, doua mandate pentru un politician roman reprezinta "prea mult", acesta propunandu-le colegilor sai sa militeze pentru dreptul la un singur mandat. "Pentru orice functie publica e prea mult doua mandate. Asa se cresc hrebenciucii, ajung acolo intr-o functie si raman pe viata. In Romania e momentul pentru o schimbare, trebuie sa regandim tara altfel", a mai precizat Mironov.