' Alegatorii sunt asteptati din nou la urne pe 25 martie
Alegerile partiale pentru alegerea primarului din Tetoiu s-au desfasurat duminica, in localitate. In urma acestor alegeri, in turul doi au intrat candidatul PNL-ului si cel al PSD-ului. In localitate s-au organizat alegeri deoarece fostul primar a murit rapus de cancer. Sase candidati s-au inscris in cursa pentru a ocupa fotoliul ramas liber. Printre cei sase candidati se afla si sotia fostului primar, Emilia Buretea, care a candidat din partea PSD si a reusit sa intre in turul doi.
Prezenta la urne a oamenilor din zona a fost de aproximativ 70%, destul de mare, tinand cont ca la ultimale alegeri s-au prezentat la vot in jur de 45%-50% dintre localnici. In urma alegerilor partiale, candidatul din partea PNL, Gheorghe Popa, a iesit pe primul loc, cu 755 de voturi, iar Emilia Buretea a fost aleasa de 446 de consateni, fiind pe locul doi. Candidata PD, Lucia Antonie, a primit 209 voturi, Nicolae Petre, candidatul PNG, a fost votat de 83 de persoane, Alexandru Popa, din partea PRM, a avut doar 40 de voturi, iar Alexandru Mateescu, candidatul PNTCD, a fost ales doar de noua persoane.
Oamenii din Tetoiu sunt asteptati din nou la urne pe 25 martie, pentru a decide cine va fi de acum incolo la conducerea comunei lor.