Cautare

1714 de rezultate pentru "alexandru ciucu" (2.82 secunde)
Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. ... Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. ... Alexandru Constantinescu - Piata Domenii - Bd.
Mai exact, Alexandru M., de 58 de ani, a condus un Volkswagen pe A2, dinspre Medgidia catre Constanta, iar la kilometrul 197, dorind sa schimbe banda de mers, fara sa se asigure, a lovit un Renault, condus de Mircea A., de 44 de ani.
Alexandru, Trebotic, Munteanu, Pandele, Utiu Antrenor: ... Rosu - Borcea, Alexandru Irimia, Bani - Ghezali Rezerve: ... Alexandru Filip (Constanta) / A2: Marius Ionut Bobe (Bucuresti) / Rezerva:
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Cind este vorba despre "Carpatina Ardeleana”, presedintele Szabo devine brusc amnezic Cu inevitabile interventii din partea fostului primar de Halmeu, liberalul Alexandru Panea, referitoare la oportunitatea alocarii de sume mai mari proaspatului oras Ardud, pentru a fi ajutat sa se puna la punct cu infrastructura, alte 5 proiecte de hotarire au fost aprobate de consilieri.
Disputa a pornit de la insistenta deputatei PSD de a raspunde acuzatiei jurnalistului Alexandru Costache, potrivit careia Mihailescu a fost nominalizata, de “gurile rele“ printre persoanele care “dadeau un anumit tip de telefoane“.
Doi fosti ministri ai partidului, Petre Lificiu si Alexandru Mironov, au parasit in aceasta saptamana PSD.
Deconturi de circa un sfert de miliard de lei au prezentat patru dintre membrii Biroului Permanent al Camerei, respectiv vicepresedintii Constantin Nita, Corneliu Ciontu si Viorel Hrebenciuc si chestorul Alexandru Lapusan.
Memorialul Renasterii, dedicat eroilor Revolutiei din decembrie 1989 si amplasat in fata sediului Senatului, a fost prezentat public luni seara de autor, Alexandru Ghildus. ... In replica, Alexandru Ghildus a declarat ca nimeni nu poate sa-i conteste lucrarea, deoarece ea este castigatoarea unui concurs de proiecte organizat de Ministerul Culturii.
Directorul Capitaniei Zonale Constanta, Alexandru Mezei, a declarat ca remorcherul Vadeni a lovit cheiul cu prova, dupa ce comenzile navei s-ar fi blocat. ... Cazul este cercetat de Capitania Constanta, a adaugat capitanul sef Alexandru Mezei.
24 - 11 Neconfirmare Se zvoneste de mai multa vreme cum ca Ioan Alexandru Nicolau, consilier ales pe lista PSD, ar cocheta cu ideea mai veche de democrat, lasind acum PSD-ul in Opozitie si intarind rindurile partidului din care cindva a plecat - PD.
Nu vom admite tot felul de minuni ", a afirmat consilierul Viorel Alexandru. ... a hotarit desemnarea unor lideri de grup, pentru PD fiind tocmai Viorel Alexandru, iar pentru PNL Ioan Ciobanu.
La Iasi, in prezenta premierului Tariceanu, manifestarile vor cuprinde un ceremonial religios, unul militar, luari de cuvant, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Alexandru Graur este impotriva acceptarii in Muzeul de Arta al R.P.R. ... Cocea, Camil Ressu, Cecilia Cutescu Storck, Urmuz, de alta, voci foarte critice, intre care chiar fostul profesor de estetica si istoria artelor al lui Brancusi la Scoala de Arte Frumoase, Alexandru Tzigara-Samurcas.
Constatin Stere a sosit la Chisinau in 24 martie, iar in 26 martie a ajuns si primul-ministru Alexandru Marghiloman. ... Au luat cuvantul presedintele Ion Inculet si prim-minstrul roman Alexandru Marghiloman, ca reprezentant al guvernului roman.
In colectia Biblioteca Polirom, Bogdan-Alexandru Stanescu propune cateva noutati ale unor mari autori contemporani, Haruki Murakami, Uciderea Comandorului (I), Carlos Ruiz Zafón, Labirintul spiritelor si Yan Lianke, Zile, luni, ani, carti care vor fi lansate vineri, pe 1 iunie, de la 18.00, pe scena ARENA.
In aceste conditii in anul 1775, domnitorul fanariot Alexandru Ipsilanti hotaraste mutarea capitalei fostului judet Ialomita la Urziceni, un targusor aflat in apropierea Bucurestiului, unde se si instaleaza ispravnicul de judet, cel care conducea judetul in numele domnitorului si era responsabil si de judecarea unor cauze, in numele domnitorului, precum si de strangerea darilor datorate domniei.
Ioana Bianchi - Novartis Oncology, Alexandru Negrea - Spada Digital Media (a vorbit despre facebook - Notiuni introductive si Strategie editoriala), Dr.
Genistii sunt urmati de un detasament din Brigada de Informatii Militare Maresal Alexandru Averescu.
google-analytics.com