Cautare

3350 de rezultate pentru "alegeri" (3.32 secunde)
El a aratat ca aceste alegeri se vor desfasura, cel mai probabil, la inceputul lui 2007. "Dupa toate semnele, probabil ca va trebui sa modificam Constitutia Romaniei pentru a putea sa organizam alegeri pentru PE.
Alianta DA ar primi 48,6% din voturile electoratului, potrivit unui sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetari Sociale in perioada 5-10 ianuarie, in cazul organizarii de alegeri parlamentare.
Mediatizata intens, sedinta Consiliului Judetului (CJ) de ieri a adus, in sala multimedia a Muzeului de Stiinte ale Naturii, multi invitati veniti sa vada deznodamintul celei de-a patra alegeri a vicepresedintelui, dar si modul in care se va vota bugetul pe 2006.
Planul celor din judetul Neamt este demisia in bloc a primarilor, consilierilor judeteni si locali pentru a forta alegeri anticipate. ... "Sa vedem ce vor face cand se vor trezi ca trebuie sa organizeze alegeri in aproximativ 50 de comune unde exista primari PSD.
Deputatul de Galati Dan Nica, vicepresedinte al PSD, sustine ca in septembrie vor avea loc alegeri anticipate. El a declarat sambata ca, dupa Raportul de tara din mai privind aderarea la Uniunea Europeana, se vor crea conditiile pentru desfasurarea de alegeri anticipate.
Intrebat daca exista riscul ca din cauza disputelor politice sa fie declansate alegeri anticipate, Markó a raspuns afirmativ: "Riscuri exista, dar nici eu nu cred ca anul aceasta vom avea alegeri anticipate.
Cert este ca declansarea de noi alegeri pentru CJC ar crea un "precedent periculos" si instabilitate politica, in opinia liderului liberal.
In cursul zilei de ieri, 12 apriliOrganizarea unor noi alegeri locale ar putea fi periculoase si ar crea cu siguranta un precedent nefast pentru politica romaneasca - au fost cateva din cuvintele cu care liderul filiale locale a Prtidului Noua Generatie, George Mandila si-a inceput saptamanala conferinta de presa.
Daca, duminica viitoare, ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, Alianta D.A. ... Daca, duminica viitoare, ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, Alianta D.A. ... Astfel, daca PNL si PD s-ar hotari sa participe la alegeri pe liste separate, ar obtine urmatorul punctaj:
O data cu ratificarea tratatului de aderare de catre toate statele membre UE, Romania va avea dreptul sa organizeze alegeri pentru locurile corespunzatoare tarii noastre in Parlamentul European. ... Acesta a declarat ca vrea sa candideze la alegeri pentru a-si continua munca depusa pana acum in Parlamentul European.
Consiliul National al PSD va avea loc dupa prezentarea raportului Comisiei Europene de la sfarsitul lui septembrie, formatiunea social-democrata urmand sa lanseze cu acest prilej programul de guvernare pentru viitoarele alegeri, a anuntat ieri liderul PSD Mircea Geoana.
Anticipate doar dupa adoptarea votului uninominal Pe de alta parte, presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat sambata, la Gura Humorului, ca va propune formatiunii sale politice sa poarte discutii pe tema organizarii de alegeri anticipate doar dupa ce in noul Cod electoral se va prevedea votul uninominal.
Senatorul UDMR a mai spus ca "atat timp cat PD vorbeste de alegeri anticipate, niciodata nu va sprijini o astfel de initiativa legislativa in perioada de dinaintea alegerilor".
Adriean Videanu a declarat la scoala de vara a tineretului democrat de la Costinesti ca organizarea de alegeri anticipate imediat dupa 1 ianuarie 2007, cand Romania se va integra in UE, "reprezinta o solutie pentru a consolida o putere care sa poata sa gestioneze inclusiv momentul integrarii in UE".
Premierul Tariceanu a punctat definitiv ideea avansata de mai mult timp de liderii liberali cu privire la oportunitatea declansarii de alegeri anticipate. ... "Prin alegeri anticipate se urmareste obtinerea de mai multa putere.
Membrii Coalitiei pentru un Parlament Curat - Alegeri Europene au prezentat ieri, la sediul Grupului de Dialog Social, criteriile de integritate pentru candidatii la alegerile parlamentare europene, din perspectiva societatii civile.
"Avem 40-45% in sondaje si in caz de alegeri anticipate am putea depasi 50%", a explicat Berceanu, adaugand ca in cazul in care Alianta ar obtine in urma alegerilor un procent de 46%, la redistribuire ar ajunge la peste 51%.
Liberalii gaalaateni nici nu vor saa audaa de alegeri anticipate. ... Conservatorul a mai araatat si caa democratii ar trebui saa uite de anticipate pentru caa in toate sondajele se arataa caa cetaatenii nu vor alegeri inainte de termen.
Liberalii gaalaateni nici nu vor saa audaa de alegeri anticipate. ... Conservatorul a mai araatat si caa democratii ar trebui saa uite de anticipate pentru caa in toate sondajele se arataa caa cetaatenii nu vor alegeri inainte de termen.
Cele doua formatiuni sunt asociate la grupuri diferite in Parlamentul European, iar dupa alegeri, reprezentantii lor vor face parte din grupurile respective. ... PSD propune amanarea alegerilor Potrivit Tratatului de aderare, Romania se angajeaza sa organizeze alegeri pentru PE pana la 31 decembrie 2007.
google-analytics.com