Cautare

3350 de rezultate pentru "alegeri" (8.70 secunde)
"Elena Basescu va avea sprijinul meu personal in alegeri", a spus Ridzi, care a precizat ca Elena Basescu este altfel decat a evocat-o presa.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat ieri ca este impotriva ideii ca alegerile sa fie organizate intr-o zi lucratoare, considerand ca o astfel de masura nu va mari participarea la vot, dar ar fi de acord ca printr-o lege sa se stabileasca o data fixa pentru alegeri.
Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Vladimir Voronin (foto), care este si presedintele Parlamentului si presedintele Partidului Comunistilor, declara ca in cazul unor alegeri parlamentare anticipate va indemna electoratul necomunist sa voteze exclusiv pentru PPCD.
Potrivit Monicai Macovei, aceste alegeri sunt importante deoarece Parlamentul European ‘‘este singura institutie in care oamenii din Europa isi trimit direct reprezentantii si care ia decizii ce afecteaza viata tuturor, a romanilor si a celorlati europeni‘‘.Pentru candidatul PRM George Becali, alegerile europarlamentare par sa reprezinte mai degraba o tombola.
"In functie de concluziile in urma analizei rezultatelor la alegeri atat pe filiale, cat si pe colegii electorale, se vor lua masuri. ... Intrebat despre rezultatul partidului la ultimele alegeri, Mogos l-a pus pe seama unei gestiuni slabe a campaniei electorale, declarand ca toata vina ii apartine lui Oprea.
Potrivit declaratiilor liberalilor care pana acum cateva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scapat de demiterea din functie pe motiv ca in situatia Doljului mai sunt 12 organizatii judetene, cu rezultate la alegeri sub media pe tara.
Mircea Geoana, a declarat, la inceputul reuniunii Comitetului Executiv National al PSD de vineri, de la Turnu Magurele , ca in afara de analiza rezultatelor la alegeri, formatiunea va face si una a functionarii coalitiei.
Replica lui Vlad Filat (foto) nu a intarziat sa apara, el recomandand comunistilor "sa nu ne sperie cu alegeri anticipate. Sa se uite in oglinda si isi vor da seama care este perspectiva lor in cazul unor alegeri anticipate nedorite".
Ungureanu, fost liberal, detine atuuri pentru functia de presedinte si ar reprezenta asul din maneca lui Basescu pentru alegeri.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca, daca va trece motiunea de cenzura, saptamana viitoare incepe demolarea regimului Basescu-Boc si a anuntat ca formatiunea sa, impreuna cu sustinatorii motiunii va propune la Cotroceni un Guvern de specialisti care sa administreze tara pana dupa alegeri.
Constitutia nu-i da acest drept in actualul mandat lui Basescu, deoarece nu se pot organiza alegeri anticipate cu 6 luni inaintea alegerilor.
• Basescu, dupa alegeri, in fata natiunii: ... Basescu, la un an de la alegeri: ... Basescu, la 5 ani de la alegeri:
"S-ar putea sa fie luna noiembrie, dar cel mai sigur, cred eu, va fi dupa alegeri, ca sa nu le amestecam".
Traian Basescu a declarat, vineri, la Iasi, ca nu doreste alegeri anticipate, dar a mentionat ca nu poate sa nu se gandeasca la faptul ca dizolvarea Parlamentului este o metoda democratica de a iesi dintr-o criza politica.
De asemenea, analistul a sustinut ca problema unor noi alegeri este de natura sa ii enerveze si mai mult pe romani. "Oamenii sunt satui de criza, de certuri politice, de alegeri succesive.
"Mai avem de organizat alegeri in 12 filiale locale din 70. ... Alegeri in iunie si la liberali Si organizatia judeteana a PNL se pregateste de alegeri.
Potrivit surselor citate, Ponta a interpretat pozitia publica a colegului sau de partid ca un atac la adresa autoritatii sale, mai ales ca si alti social-democrati de marca precum Adrian Nastase sau Ion Iliescu au emis pareri similare, pronuntandu-se pentru o alianta cu PNL in acest moment si nu dupa alegeri.
Greu de spus, dar, la felul cum au evoluat (mai corect involuat) lucrurile la ultimele alegeri, . ... In acest moment, e de la sine inteles ca viitoarele alegeri se vor derula sub semnul unui mercantilism politic si mai accentuat, din cauza crizei si a saraciei in extindere.
Agerpres informeaza ca vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea este adeptul organizarii unor alegeri interne in partid, invocand drept argument modelul socialistilor europeni. ... As dori sa organizam alegeri preliminare in partid pentru anumite functii, de la presedintele partidului, parlamentari, consilieri judeteni pana la candidatii la primariile orasenesti si comunale.
Si asta inainte de alegeri. ... Daca nu vom reusi sa transformam institutional PDL, sansa relansarii in perspectiva viitoarelor alegeri, locale, parlamentare, prezidentiale, va fi minima. ... PDL o sa vina la urmatoarele alegeri cu bagajul unei guvernari foarte dure.
google-analytics.com