Cautare

567 de rezultate pentru "alcool 0 18" (3.35 secunde)
In zilele noastre, senatorul Tabuleac, proprietar al unei fabrici de bauturi alcoolice, a venit cu un proiect de lege prin care sa se scada acciza la alcool la jumatate.
Este bine stiut ca unii din elevi, in special cei de liceu, chiulesc de la ore si stau la cite un pahar cu alcool si o tigara in crismele aparute cu mare ingaduinta pe linga unitatile de invatamint.
Ultima isprava de acest gen e de zilele trecute, cand a declarat la o dezbatere pe teme economice ca ar trebui majorate accizele la tutun si alcool, sumele rezultate urmand sa fie distribuite catre fondul de sanatate. ... Parca ar fi prima data cand cresc accizele la tutun si alcool!
Ultima isprava de acest gen e de zilele trecute, cand a declarat la o dezbatere pe teme economice ca ar trebui majorate accizele la tutun si alcool, sumele rezultate urmand sa fie distribuite catre fondul de sanatate. ... Parca ar fi prima data cand cresc accizele la tutun si alcool!
O alta mare nemultumire e si aceea ca medicii trebuie sa tina socoteala la toate operatiunile facute pentru consultatia unui pacient, incepind chiar cu cit alcool au folosit la dezinfectat a face o injectie.
Andrei Ungureanu, omul cu Tourette de la iUmor, a fost invitat la Xtra Night Show unde a vorbit despre dramele prin care a trecut si cum a depasit dependenta de alcool si jocuri de noroc.
Este ceva normal, din moment ce taranul roman nu face bere sau whiskey, ci doar vin si tuica, dar aceasta din urma este tinuta sub cheie pentru ca stie ca oricind nevasta sau pruncul s-ar putea da la cei citiva litri de "alcool tare".
Manu, datorita vitezei excesive si pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a acrosat bordura scuarului ce separa sensurile de mers, dupa care a intrat in coliziune cu unitatea semaforica, a rupt patru stalpisori de delimitare si un arbore ornamental, dupa care s-a rasturnat.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Astfel, la perchezitie, politistii au gasit la domiciliul acestuia 7.608 pachete de tigari, de diferite marci si 2.381 litri alcool contrafacut, toate fara banderola fiscala.
La data de 18 martie 2011, ora 01:50, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. STEFAN de 37 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism pe Splaiul Independentei, sectorul 3, avand o concentratie alcoolica de 0,61 mg/l alcool in aerul expirat.
Gabriel a ramas internat la spital si a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Chitila, avand o concentratie alcoolica de 0,44 mg/l alcool in aerul expirat. ... Mihai Bravu, avand o concentratie alcoolica de 0,65 mg/l alcool in aerul expirat.
Politistii au reusit sa-l identifice si i-au facut testul pentru alcool, care a iesit pozitiv cu 0,32 de miligrame de alcool pur in aerul expirat.
de 1,31 mg/l alcool in aerul expirat. ... Robertin de 37 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW avand o concentratie alcoolica de 0,43 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Pe 23 februarie, politistii au facut o perchezitie in apartamentul tanarului din Valea Rosie, unde au gasit o instalatie din inox artizanala, mai multe sticle goale de J&B cu banderole fiscale, 80 de litri de alcool dublu rafinat si 20 de litri de esente, coloranti si arome folosite la producerea bauturilor alcoolice.
Nu trebuie sa-ti spunem noi ca nu poti sa bei daca te urci la volan, asa ca, ori petreci toata noaptea cu o amarata de bere fara alcool in fata, ori ziua urmatoare va trebui sa iesi din casa, sa mergi prin soare mahmur pentru a incerca sa-ti recuperezi masina pe care ai lasat-o parcata intr-un loc pe care probabil nici nu ti-l mai amintesti.
Nu stia sa inoate in capitalism si se ineca in alcool. ... Avea deja carnetul suspendat pentru alcool la volan, urma puscaria.
Oamenii legii i-au pus etilotestul si au obtinut o valoare de 1,66 mg/l alcool pur in aerul expirat si 3,83 g/l alcool pur in sange.
google-analytics.com