Cautare

567 de rezultate pentru "alcool 0 18" (2.63 secunde)
Raportul este o sinteza a unei cantitati mari de informatii publice, pe baza carora OMS face recomandari privitoare la sanatatea adolescentilor inclusiv la tabagism, consumul de alcool si droguri, HIV, traumatisme, sanatatea mentala, alimentatie, sanatatea sexuala, violenta etc.
• Consuma alcool cu moderatie! Studiile arata ca un sfert sau jumatate de pahar de alcool pe zi reduce mai mult hipertensiunea decat ar face-o lipsa alcoolului.
Politistii constanteni il acuza pe cantaret ca a condus dupa ce a consumat alcool si i-au suspendat carnetul de conducere. ... Cantaretul este acuzat de politistii din judetul Constanta ca ar fi consumat alcool inainte de a se urca la volan, potrivit ziarului Ring.
Cum putem preveni bolile de ficat Medicii recomanda evitarea consumului excesiv de alcool, intrucat ficatul este responsabil de filtrarea toxinelor din organism, iar această functie este compromisa de ingerarea unor cantitati mari de alcool.
200 g din cantitate se scot de la fundul vasului si se pun intr-un borcan de sticla, impreuna cu 200 ml alcool de 90 gr. ... Se pun, intr-un borcan de 0,5 l, rame, intr-un strat de circa 2-3 cm grosime.
Semnele unui ficat gras alcoolic (ciroza hepatica) Alcoolul poate fi considerat factor cauzal al ficatului gras alcoolic in momentul in care consumul zilnic de alcool pur depaseste 20 gr. ... Cand ficatul este supus zilnic acestui supraefort de a procesa o cantitate mare de alcool, functiile sale au de suferit.
Magda Marincovici) Pizza, ciocolata si chips-urile creeaza modificari la nivelul creierului similare celor induse de droguri sau alcool Unele aliment pot sa ne creeze o dependenta similara celei provocate de unele medicamente sau de unele droguri, sustine un studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Michigan.
abuz de alcool sau/si droguri, decizii impulsive, investirea finantelor in obiecte nefolositoare, etc. ... Aproximativ 60% dintre pacientii cu tulburare bipolara consuma alcool si droguri;
tulburarile de alimentatie, sedentarismul, fumatul, consumul excesiv de alcool. ... Miscarea zilnica, evitarea obiceiurilor nocive (fumat, exces de alcool) si odihna corespunzatoare sunt alte elemente ce contribuie la mentinerea in parametri optimi a sistemului osos.
regimul alcool si salate (bogat in alcool - vin, bere - si legume verzi), regimul sudist (pui si cartofi prajiti, oua, carne rosie, bacon si jambon, asociate cu carbogazoase indulcite din belsug.
Ea se obtine din radacini de ginseng macerate in alcool si e folosit ca tonic sexual. ... - nu se consuma alcool in timpul tratamentului.
Apa Apa este esentiala, dar atunci cand se depasesc 6 litri, creierul se umfla ceea ce poate cauza coma sau chiar moarte. 5. Alcool 13 shoturi de alcool pur iti pot face creierul sa-ti opreasca inima sau respiratia.
Whisky Fest este un eveniment premium ce se va desfasura in spatiul elegant oferit de Sala de Marmura a Casei Presei si se adreseaza tuturor celor care apreciaza calitatile unui whisky adevarat, mai presus de alcool, si doresc sa deguste atat o bautura fina, cat si povestea din spatele acesteia.
- La capitolul alcool, trebuie sa pornim de la faptul ca este un catalizator, un produs care grabeste depozitarea nutrientilor sub forma de grasime. Deci orice mancam, daca apoi bem alcool, avem toate sansele sa se transforme mai repede si sa se depuna sub forma de grasime.
Renuntati la fumat, la consumul de alcool in exces, la grasimi si prajeli. ... Se amesteca 500 ml tuica sau alcool alimentar cu coaja de la 14 nuci, tocata marunt, intr-o sticla sau borcan cu capac.
Sedentarismul, fumatul, consumul excesiv de sare, lipsa de potasiu, lipsa de vitamina D, consumul excesiv de alcool si stresul pot favoriza aparitia bolii. ... Fa cel putin 30 de minute de miscare pe zi si limiteaza consumul de alcool.
Nu este valabil doar la barbati, insa acestia mananca in general mai multe grasimi decat femeile si consuma si mai mult alcool. Combinatia dintre o friptura grasa, doua-trei pahare de alcool, urmata apoi de odihna la pat, duce clar la burta, mai spune medicul.
Da-le cu alcool Suna dubios, insa alcoolul poate inmuia pielea pantofilor. Tine un tampon de bumbac imbibat in alcool, in interiorul pantofilor, in zonele care te strang, apoi incalta-te si mergi prin casa timp de 10 minute.
Lipsa de odihna, consumul de alcool, tutun, cafea si dulciuri suprasolicita glandele suprarenale si pot duce la umflarea feței. ... In plus, renunțarea la fumat, alcool si alte obiceiuri imbunatateste rapid zona de sub ochi.
Aceasta membrana poate fi distrusa de detergenti si alcool, motiv pentru care gelurile de igienizare pentru maini cu alcool si sapunul sunt eficiente impotriva virusului. ... Aceasta opera este pusa la dispozitie sub Licenta Creative Commons Atribuire 4.0 International.
google-analytics.com