Cautare

567 de rezultate pentru "alcool 0 18" (3.00 secunde)
Aceasta pentru ca in 2008 accizele trebuiau sa se majoreze cu 31%, conform Directivei europene privind armonizarea accizelor pentru alcool si bauturi alcoolice.
Garant arata ca, prin aceasta masura, "probabil se doreste scoaterea de pe piata a producatorilor corecti pentru a face loc mafiotilor si evazionistilor, ceea ce este foarte grav, avand in vedere ca la aceasta data, evaziunea in alcool, tuica, rachiuri si alte bauturi este, dupa estimarea garant, de peste 70%.
Paraschivu a precizat ca fiecare hectolitru de alcool 100% este accizat de stat cu 375 de euro. ... Proprietarii de cazane au voie sa produca doar 50 de litri de alcool 100% si sunt obligati sa detina si un densimetru.
Se va trece astfel de situatia oarecum anormala ca un specialist cu ani de zile de experienta in domeniul evaziunii cu produse petroliere, de exemplu, sa se ocupe de infractiunile din domeniul jocurilor de noroc sau ca un comisar specializat in evaziunea cu alcool sa trebuiasca sa lucreze in acelasi timp si pe dosare cu afaceri ilegale cu fier vechi sau cereale.
 Accize stabilite la nivelul UE La electricitatea utilizata în scop comercial acciza va urca de la 0,26 euro/MWh la 0,34 euro/MWh, iar taxa pentru electricitatea destinata sectorului necomercial, inclusiv populatiei, va creste de la 0,52 euro/MWh la 0,68 euro/MWh.Pentru gazele naturale utilizate drept combustibil pentru încalzire în scop necomercial acciza va urca de la 0,17 euro/gigajoule la 0,22 euro/gigajoule, nivelul urmând sa ramâna nemodificat, la 0,17 euro/gigajoule, în cazul folosirii în scop comercial.
„Garda Financiara ar încasa mult mai mult daca ar depista marea evaziune, din domeniul taxei pe valoarea adaugata si al accizelor“, a spus ministrul, care a enumerat câteva dintre domeniile catre care sa-si îndrepte comisarii-sefi controalele anul acesta, pentru a descoperi „marea evaziune“ cu alcool, din constructii, panificatie.
"Garda Financiara ar încasa mult mai mult daca ar depista marea evaziune, din domeniul taxei pe valoarea adaugata si al accizelor", a spus ministrul, care a enumerat câteva dintre domeniile catre care sa-si îndrepte comisarii-sefi controalele anul acesta, pentru a descoperi "marea evaziune" cu alcool, din constructii, panificatie.
ANV a preluat supravegherea permanenta a antrepozitelor fiscale de productie alcool etilic nedenaturat si distilate;
Potrivit comunicatului Patronatului Garant, in Romania se produc peste 120.000 de litri de tuica si rachiu in gospodariile taranesti si in micile distilerii, in conditiile in care acestea au voie sa obtina pana la 160 de litri de tuica si rachiu de 30 de grade, iar micile distilerii pot produce 1.000 de litri de alcool.
Afirmatia vine in contextul in care ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, a anuntat, joi, ca de la 1 aprilie acciza la mia de tigarete va creste cu sapte euro, iar accizele la alcool se vor majora tot de la aceeasi data.
, vom cheltui mai mult pentru alimente, tigari, alcool si medicamente.
Cumpatare la dulciuri, carne de porc si alcool (Autoare: Magda Marincovici) Medicii ne recomanda sa evitam, in general, dar mai ales in perioada Sarbatorilor Craciunului, abuzurile de alimentele bogate in calorii, grasimi saturate (animale) sau zaharuri.
Tot mai multi oameni incearca sa se lase de FACEBOOK, insa putini reusesc Un nou studiu al celor de la Pew Research Center a ajuns la o concluzie uimitoare, oamenii incearca sa se lase de Facebook si le este la fel de greu ca renuntarea la droguri sau alcool.
Whisky Fest este un eveniment premium ce se va desfasura in spatiul elegant oferit de Sala de Marmura a Casei Presei si se adreseaza tuturor celor care apreciaza calitatile unui whisky adevarat, mai presus de alcool, si doresc sa deguste atat o bautura fina, cat si povestea din spatele acesteia.
Cercetatorii i-au chestionat pe participantii la studiu asupra alimentatiei, activitatii fizice, indicele de masa corporala, tabagism si consumul de alcool.
Nu uitam, desigur, consumul excesiv de alcool, intre 10 si 24% din populatia evaluata, cu o medie nationala de 16,4%. Barbatii consuma in exces alcool, de 5 ori mai mult decat femeile, dublu in mediul rural fata de cel urban.
Un pahar de alcool, chiar mai multe..., ceea ce reprezinta un stres periculos pentru sistemul cardiovascular. ... "Acea usoara lipsa de calciu si de magneziu, combinata cu unele excese atunci cand suntem la mare - consum de cafea, alcool etc.
La Universitatea din Bonn, doctorul Jonas Dorner si colegii lui au procedat la examinarea imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) a 18 persoane cu varsta medie de 27,5 ani, in doua randuri:
Persoanele vegetariene sunt mai putin sanatoase in comparatie cu cele care consuma carne, in ciuda faptului ca beau mai putin alcool, fumeaza mai putin si sunt mai active din punct de vedere fizic decat semenii lor "carnivori", potrivit unui studiu controversat, citat de independent.co.uk.
mancare rece (daca ciclul este abundent, cu cheaguri si dureros) si alcool, cofeina si mancare condimentata, toate accelereaza sangerarea abundenta. ... Stai departe de:Alcool— afecteaza balanta hormonala.
google-analytics.com