Cautare

2271 de rezultate pentru "ajf dolj republicani a" (3.14 secunde)
Asa s-a ajuns la o situatie inedita: ... Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj informa zilele trecute ca 40% dintre cei 99.381 de salariati din Dolj care activeaza in domeniul privat primesc lunar salariul minim pe economie sau cel putin asa reiese din contractele de munca inregistrate la institutie.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj. Anul trecut, judetul a avut 373 de firme de top.
Administratia judeteana a inaugurat ieri panourile solare si pompa de caldura geotermala care alimenteaza cu energie termica si apa calda Centrul medico-social de la Melinesti. Toate cele sapte centre din Dolj beneficiaza de investitii pentru "energie verde", printr-un proiect de 4,1 milioane de lei.
Consiliul Judetean Dolj se lauda ca va primi aproape cinci milioane de euro, fonduri guvernamentale, pentru modernizarea a cinci kilometri de drum, dar, de fapt, Ministerul Dezvoltarii a spus ca pretul este umflat si a cerut sa se taie din costuri CJ Dolj a umflat de trei ori costul pentru reabilitarea a cinci kilometri din drumul DJ 561 sau centura Bailestiului.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) a contractat pentru 2011 irigarea a 26.500 de hectare de teren agricol in judetul Dolj, o suprafata extrem de mica dupa parerea specialistilor. ... In 2009, in Dolj au fost irigate 70.000 de hectare, adica dublu fata de 2010 si 2011.
Autoritatile din cele cinci judete ale Olteniei, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea, se pregatesc pentru noile Camere Agricole care vor fi infiintate dupa aprobarea unui proiect de lege care le da puteri sporite.
Reprezentantii Camerei Agricole Dolj au anuntat ieri ca, dupa incheierea sesiunii de depunere de proiecte din luna iulie pentru Masura 112 "Instalarea tinerilor fermieri", Camera doljeana a fost prima la nivel national, cu 200 de proiecte, in valoare totala de 3.509.000 de euro.
Autoritatile din Dolj ar putea fi obligate sa returneze zeci de milioane de euro dupa ce reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au descoperit nereguli in caietele de sarcini la licitatiile pentru modernizarea mai multor drumuri Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au declarat intr-o conferinta de presa, saptamana trecuta, ca o treime din contractele finantate din fonduri europene prin Programul Operational Regional - Axa 2 au nereguli.
Lucrarile la gradinitele si cresele din Dolj si Gorj care se vor construi prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii vor incepe cel mai probabil anul viitor. Ministerul Dezvoltarii a precizat pentru GdS ca, in prezent, se deschid ofertele la licitatia organizata in urma cu doua luni.
Cei mai multi dintre doljenii de rand isi platesc toate darile catre stat, iar daca intarzie plata unei taxe sau a unui impozit fie si cu cateva zile, atunci se aleg cu blocarea contului sau cu alte forme de executare silita.
Chiar daca noi, oltenii, suntem mai retinuti in a aborda o noutate, in prezent suntem fruntasi la nivel national in ceea ce priveste abordarea si accesarea programelor care se realizeaza pe fonduri europene", a declarat Nicolae Giugea, prefectul judetului Dolj.
Preturile de tranzactionare a tutunului brut au ajuns la un astfel de nivel, pe o piata in care pretul produsului finit este in continua crestere. Institutul National de Statistica a aratat ca numai anul trecut tigarile si tutunul s-au scumpit cu 6,5%.
Mai multe IMM-uri doljene din domeniul inovatiei au fost puse fata in fata cu companii de consultanta, cu finantatori si institutii de garantare a imprumuturilor si alte structuri care au rol in atragerea fondurilor europene.
Mai multe IMM-uri doljene din domeniul inovatiei au fost puse fata in fata cu companii de consultanta, cu finantatori si institutii de garantare a imprumuturilor si alte structuri care au rol in atragerea fondurilor europene.
ITM Dolj atrage atentia ca pasajul suprateran din centrul Craiovei avea nevoie de cai de evacuare pentru situatii de urgenta Inca din prima zi de functionare, noul pasaj suprateran din centrul Craiovei isca discutii:
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
(Proiectul dezmembrarii - nu insa pe baze etnice, ci geopolitice - este vechi, a fost incercat inclusiv recent si nu este abandonat.) Discutiile pe marginea acestor alegeri sunt pierdere de timp.
De asemenea, cursantii vor invata cum sa construiasca un mesaj liberal, care sunt caile de comunicare a acestuia si vor analiza campania electorala din 2004.
Reprezentantul democrat Dennis Kucinich a anuntat ca lanseaza în Congresul american o procedura de destituire împotriva vicepresedintelui Dick Cheney, relateaza AFP.
Senatul american a aprobat marti un plan de relansare a economiei de 838 de miliarde de dolari, ceea ce deschide calea pentru negocieri dificile saptamana aceasta privind pachetul final de cheltuieli si de reduceri de impozite, care vizeaza evitarea accentuarii recesiunii.
google-analytics.com