Cautare

2271 de rezultate pentru "ajf dolj republicani a" (7.42 secunde)
Pledoaria eurodeputatului PD-L Cristian Preda pentru instituirea unui bicameralism asimetric a provocat vineri interventia vicepresedintelui democrat-liberal Valeriu Stoica, care considera ca PD-L este obligat sa sustina unicameralismul, din moment ce a castigat alegerile cu aceasta teza.
Este insa primul terorist a carei anihilare a fost urmarita la televizor de presedintele Statelor Unite ale Americii. Informatiile date ieri publicitatii de Washington, alaturi de o fotografie care va intra in istorie, seamana cu un scenariu de film american, menit a propaga in lume imaginea invincibilitatii americane.
Crin Antonescu ii cere scuze regelui Mihai pentru "jignirile" aduse de Traian Basescu Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, i-a adresat joi o scrisoare regelui Mihai I in care ii cere scuze in numele "romanilor care-si respecta istoria" pentru ca "a fost jignit" de presedintele Traian Basescu.
Protestul "tradatorilor" Declaratia inacceptabila a presedintelui Traian Basescu din 22 iunie 2011, in care se combinau neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, ne-a revoltat pe foarte multi dintre noi, indiferent daca avem optiuni republicane sau regaliste, daca il privim pe Rege ca pe o personalitate a istoriei romanilor, ca pe un model de moralitate sau chiar ca pe conducatorul legitim al romanilor.
Cine a castigat, cine a pierdut USL a dat o lovitura de imagine, Basescu si PDL au pierdut puncte multe Foarte multi romani au urmarit evenimentul de la Parlament. Acesta a fost transmis pe Antena 3, TVR 1 si TVR Info, Realitatea TV, B1 TV si de RTV.
Europa redevine socialista Greva americanilor de la Wikipedia din pricina proiectului legislativ din Congresul SUA vizand inasprirea masiva a reglementarilor privind drepturile de autor si campania electorala de peste ocean, atat de diferita de cele europene, iata doar doua din subiectele aprig dezbatute de editorialistii apuseni.
Pauza de Basescu s-a terminat! Pauza de Basescu s-a terminat! ... Aproape doua luni fara el, chiar in circoteca referendumului, a fost reconfortanta. A vorbit din garaj, nu de la Cotroceni. Stiu, tot el a condus Romania.
Octavian STIREANU) In aceasta dimineata, pe unii politicieni si parerologi damboviteni i-a apucat brusc sughitul. ... Spectacolul analistilor de mucava cu batistuta si ciorapi tricotati e de-a dreptul comic - si merita savurat, face parte din peisaj.
In contextul incercarilor de reforma a sistemului american de sanatate ale administratiei Obama, din ce in ce mai multi conservatori se plang ca presedintele va transforma SUA intr-o democratie de tip european. Iar Europa si-a pierdut tot dinamismul economic, sustin acestia.
In intervalul 5-9 mai s-au desfasurat turneele zonale la juniori republicani A, Oltenia fiind reprezentata de Pandurii Targu Jiu si Gaz Metan Severin.
Thatcher Nu mi-a placut nici izbucnirea de veselie a unora la moartea lui Thatcher, dar nici valul de osanale ridicat de mai toti "dreptacii" de pretutindeni unui personaj care, in politica, a reprezentat tot ce poate fi mai odios in "capitalism".
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
O proasta de la A3 a spus aberatia asta de trei ori in doua minute. ... Pentru ca au fost cuminti tot anul, Mos Nicolae le-a adus monarhistilor de ocazie prilejul nesperat de a-si baga si ei capul in poza cu ocazia mortii fostului rege!
O proasta de la A3 a spus aberatia asta de trei ori in doua minute. ... Pentru ca au fost cuminti tot anul, Mos Nicolae le-a adus monarhistilor de ocazie prilejul nesperat de a-si baga si ei capul in poza cu ocazia mortii fostului rege!
Scumpirea galopanta a preturilor carburantilor din urma cu o luna l-a determinat pe Traian Basescu sa intervina pe langa principalii producatori si comercianti din domeniu pentru a-i convinge sa stopeze aceste cresteri de preturi.
Presedintele Ucrainei s-a adresat senatorilor SUA, in cadrul unei conferinte pe Zoom. Dupa intalnire, senatorii republicani au postat mesaje de sustinere, pe Twitter.
Participarea sa la doua importante reuniuni la varf - a statelor din bazinul Pacificului si a NATO - il va obliga sa expuna noua politica internationala a Americii.
Barack Obama a castigat alegerile prezidentiale din SUA cu un discurs extrem de echilibrat si lucid. Toata lumea a crezut ca este omul providential care este in stare sa scoata America din starea de criza si sa impuna un stil serios de abordare a problemelor globale.
Barack Obama a castigat alegerile prezidentiale din SUA cu un discurs extrem de echilibrat si lucid. Toata lumea a crezut ca este omul providential care este in stare sa scoata America din starea de criza si sa impuna un stil serios de abordare a problemelor globale.
Doar 31% dintre democrati si 44% dintre republicani ii mai vor pe Biden sau Trump. Trump conduce cu 43% fata de Biden (36%) cand vine vorba de sustinerea populatiei.
google-analytics.com