divahair.ro: Mamaliga ingrasa? Afla adevarul!
Detectiv pe urmele inamicilor care ti-ar putea sabota dieta? Atunci cu siguranta nu au scapat multe alimente de analiza ta nutritionala. Daca esti interesata sa afli daca mamaliga ingrasa, citeste acest articol si afla daca silueta ta este in pericol sau nu atunci cand consumi acest aliment.
Te-ai gandit sa reduci cantitatea de paine si sa consumi mai mult tranditionalul preparat din malai, insa nu stii daca mamaliga ingrasa? Citeste urmatoarele randuri!
Ei bine, afla ca o portie de mamaliga de 100 de grame are in jur de 75 de calorii. Suna bine daca esti la dieta, nu? In plus, poti copia exemplul strainilor si sa adaugi la prepararea ei si condimente care sunt recunoscute pentru faptul ca imbunatatesc metabolismul. Atentie, insa, la combinatiile pe care le faci la masa. Daca iti doresti sa slabesti, nu prepara sau servi mamaliga cu lapte, unt, smantana sau branza grasa. Mai degraba, foloseste iaurt degresat, branza de vaci dulce si urda. Stim ca nu va avea acelasi gust, insa silueta ta merita toate eforturile. Specialistii spun ca cea mai fericita combinatie alimentara este cea cu mamaliga si legume la gratar, asa ca ar trebui sa profiti de sfaturile lor si sa cauti cateva retete delicioase.
In concluzie, mamaliga ingrasa daca faci combinatii alimentare nepotrivite, insa daca optezi pentru un preparat simplu, acest aliment chiar te poate ajuta intr-o dieta de slabit.