Cautare

3205 de rezultate pentru "admitere liceu 2010" (3.41 secunde)
In primele 10 luni ale anului 2010, s-au produs in Capitala din cauza neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, 140 de accidente rutiere grave, in urma carora 18 persoane au decedat si 126 au fost ranite grav.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Potrivit evidentelor Biroului Europol din Italia, Dragos Cristian Sorica a fost anchetat in 2008 si 2010 pentru conspiratie, falsificare de carduri, fraude informatice si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Iulian Dumbrava a fost si el anchetat pentru furt calificat si fraude informatice in 2010.
Corina Vintan, fostul purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), a fost respinsa in urma interviului din cadrul concursului de admitere in Corpul Diplomatic si Consular al Romaniei.
In cadrul aceleiasi sedinte au avut loc, printre altele, discutii referitoare la Raportul Freedom House, anumite aspecte privind concursul de admitere in magistratura, promovarea in functii de conducere a magistratilor, precum si o adresa a Ministerului Afacerilor Externe privind o propunere de colaborare cu CSM pentru transmiterea informatiilor referitoare la dreptul comunitar aplicat in dreptul intern.
Imi aduc aminte de o fraza dintr-un film, despre niste adolescenti aflati in fata unui examen de admitere, pentru a urma studii din ce in ce mai specializate, care duceau spre alegerea unei meserii in viata.
Comisia de administratie publica si cea juridica din Senat au elaborat un raport comun de admitere a proiectului de modificare al Legii 394/2004 privind statutul alesilor locali, rezultat in urma comasarii celor doua initiative legislative pe aceeasi tema, una democrata si una liberala.
Democratii s-au mobilizat exemplar, toti cei prezenti votand "pentru" aceasta initiativa, care a intrat in plenul Senatului cu raport de admitere din partea Comisiei de buget-finante, dar nesustinuta de Guvern.
Comisia de drepturile omului din Senat a adoptat un raport de admitere a cerererii de reexaminare, cu mai multe amendamente ale reprezentantului PNL Puiu Hasotti, punctul de vedere al Guvernului fiind favorabil acestui raport.
Comisia juridica a Senatului a adoptat raport de admitere a cererii de reexaminare. In raport se arata ca se tine cont de decizia Curtii Constitutionale, care a stabilit ca toate prevederile din Legea de modificare a Legii referendumului sunt neconstitutionale.
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Acesta a fost si motivul pentru care Colidiuc a ales sa dea examen la Baroul din Tulcea si nu la Constanta, cel de aici conditionandu-i pana si inscrierea in concursul de admitere si impunandu-i renuntarea imediata la relatiile contractule cu MAI.
Stiu ca am obtinut nota de admitere atat eu, cat si el (n. r. - Ioan Florentin)", a declarat Chiru. "Daca nu voi fi eu sef la inspectorat, nu voi fi neaparat de acord cu decizia, dar ma voi supune ei, cu toate ca s-ar incalca protocolul", a adaugat Chiru.
Potrivit statutului politistului, inca de la concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor, cel care accede pentru acest serviciu public trebuie "sa aiba un comportament corespunzator cerintelor de conduita admise si practicate in societate".
Conform articolui 72 al.4 si 5 din Regulamentul Camerei superioare, "(4) in cazul in care o comisie examineaza in fond mai multe proiecte de lege si propuneri legislative care au acelasi obiect de reglementare, aceasta va intocmi un singur raport de admitere;
Comisia Juridica a intocmit un raport de admitere a cererii de reexaminare cu amendamente admise si amendamente respinse. In plen, atat raportul a fost respins, cat si legea.
(...) Reprezentantii puterii, ai majoritatii parlamentare nici macar nu au votat corect acest raport in cadrul comisiei si nu si-au asumat responsabilitatea sa vina cu un raport favorabil si vin cu o smecherie si dau asa un fel de vot, dar nu stiu ce fel de raport este, de admitere sau de respingere", a aratat Nicolaescu.
Proiectul, trimis luni la Parlament, ar putea fi modificat si prin eventuala admitere de catre Guvern a unor amendamente pe care senatorii si deputatii le vor depune.
Comisia pentru munca din Senat a intocmit marti un raport de admitere cu aproximativ 40 de amendamente la legea privind asistenta sociala.
google-analytics.com