Cautare

3205 de rezultate pentru "admitere liceu 2010" (2.58 secunde)
Dar, deocamdata, cea mai mare parte a timpului invata pentru examenul de bacalaureat si concursul de admitere in facultate. Dupa ce isi va lua diploma de bacalaureat, Dragos este decis sa urmeze o facultate in Anglia sau SUA.
In 2013 - cel mai recent an pentru care exista statistici - in invatamantul profesional erau inscrisi mai putin de 26.000 de elevi fata de 208.000, cati erau inscrisi in 1993.Un alt aspect il reprezinta modalitatea de admitere in invatamantul liceal care nu are la baza criterii foarte obiective, rezultand astfel un numar mare de elevi inscrisi si un numar din ce in ce mai mic al celor care promoveaza la final examenul de bacalaureat, confruntandu-ne astfel cu o scadere a calitatii invatamantului.
Nu sunt singurul care spune ca, daca aderarea a fost proiect strategic pentru Romania pana la admitere, dupa 2007 trebuia sa facem din integrarea europeana noul nostru proiect strategic.
Dar baiatul a gasit o slujba mai buna si-si va lua un apartament, iar fata se pregateste de admitere la facultate.
Apropiata admitere in Uniunea Europeana, alaturi de inregistrarea unui inceput de ascensiune a indicatorilor economici si sociali interni, pare sa anunte instalarea unei mai lungi perioade de pace sociala.
asta pentru a economisi fondurile necesare unui concurs de admitere, pentru a mai ramane suficienti bani de furat).Toti activistii erau ahtiati dupa diplome, distinctii, onoruri stiintifice.
Norocul nostru este ca, printre criteriile de admitere in UE, nu exista si criteriul "nesimtire", un capitol la care, din pacate, stam teribil de prost.
Potrivit reprezentantilor DGA, Suleapa "a pretins si primit 5.000 de lei de la denuntator, dandu-i asigurari acestuia ca a facut toate demersurile pentru a promova examenul de admitere la Scoala de Agenti de Penitenciare de la Targu Ocna".
Deputatii au votat pentru ca Religia sa fie inclusa optional in examenul de bacalaureat, liceele sa poata organiza examen de admitere suplimentar pentru jumatate din locuri, iar actualii rectori sa aiba inca doua mandate.
Orchestra Belle Epoque "Dziewczeca Orkiestra Deta" vine din Polonia si este alcatuita din 62 de fete de liceu, care interpreteaza muzica traditionala de parada, muzica de concert si variete, precum si melodii in voga din repertoriul international.
In 2010 s-a intors in tara, unde a contribuit, in Bucuresti, la formarea unui centru privat de radioterapie pe principiile procedurilor moderne in domeniu.
Sindicatele din educatie se plang de salariul prea mic al profesorului de liceu, de grad I, aproape de pensionare si care va primi doar 4,25 salarii minime. ... Comisia va putea aduce modificari legii pana pe 30 iunie 2010.
Acum distribuim pateuri romanesti, dar si alte marci autohtone", a povestit, pentru GdS, managerul general al Saff Trading, Razvan Paul Duta, care este si unul dintre actionarii companiei, alaturi de Marian Andreev (fost coleg de liceu) si Ciprian Scrieciu.
A cunoscut inca din liceu aprecierea si indrumarile lui George Bacovia, Tudor Arghezi, Camil Petrescu, Romulus Vulcanescu, iar in timpul studentiei, pretuirea si increderea profesorilor George Calinescu, Tudor Vianu si Ovidiu Papadima. ... Versuri regasite, Editura Univers Stiintific, Bucuresti, 2010 si numeroase alte titluri.
A absolvit liceul la Buzau, apoi, contrar sfatului mamei sale de a da la Medicina, a urmat la Iasi al doilea liceu, cel de arte plastice, unde a fost inscris direct in anul II. ... - Realizarile guvernului Boc in perioada 2009 - 2010 - 2011, Bucuresti.
"Abandonul scolar a inregistrat in perioada 2005 - 2009 un trend descendent, de la 18 la suta la 15 la suta in 2009, pentru ca in 2010-2011 sa creasca din nou, ajungand la 16 la suta".
La data de 20 septembrie 2010, ora 12.40, Sectia 8 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca pe str.
Contributia la fondul de pensii private obligatorii va fi, in 2010, de minimum 2,5 %, a declarat presedintele Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.
Ziare.com publica rezultatele unui sondaj desfasurat in perioada 18 decembrie 2010 - 31 decembrie 2010, la care au participat 6.589 de persoane.
263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. ... 263/2010 se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei; ... 19/2000, in vigoare pe perioada 1 aprilie 2001 - 31 decembrie 2010, a fost abrogata, incepand cu data de 1 ianuarie 2011, prin "Legea nr.
google-analytics.com