Cautare

8617 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca masina bmw" (3.79 secunde)
BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
• De asemenea, in cazul aglomerarii traficului rutier pe D.N.5 Giurgiu -Bucuresti, poate fi folosita ruta:
Alfonso Vergara, un student de 20 de ani, angajat ca reprezentant de vânzari la un hotel, si-a început drumul prin lumea tuning-ului în 2004, când si-a cumparat un BMW 330i. ... Nu dupa mult timp, modificarea BMW-lui a devenit o dependenta.
Esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“ s-a transformat într-un show-room urias, care adaposteste zeci de branduri auto - BMW, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Dodge, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Yamaha si ATV.Transformarea teatrului se datoreaza Camerei de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, care organizeaza prima editie din acest an a manifestarii expozitionale Autoshow Oltenia 2007.
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Patru metode sigure prin care poti scapa de plata taxei auto Din 14 ianuarie, intra in vigoare noua taxa auto, care va fi platita de persoanele care vor sa inmatriculeze o masina straina in Romania, dar si de cei care cumpara o masina inmatriculata in Romania inainte de 2007.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Pe locul opt, o masina ceva mai scumpa BMW seria 3, comercializat in 2.869 de unitati. ... Pe ultimul loc in acest top se situeaza o masina franceza, Renault Laguna, vandut in doar 2.600 de exemplare anul trecut.
Povestea incepe pe 5 martie, cand agentul Stefanita Cristian Nedelcu a primit o spaga de 200 de lei de la un testator al Directiei Generale Anticoruptie, ca sa nu-l sanctioneze pentru ca a trecut cu masina pe rosu.
Transelectrica si MAVIR (compania similara din Ungaria) au inaugurat vineri noua Linie Electrica de Interconexiune de 400 kV Arad-Nadab-Bekescsaba, investitie ce se ridica, potrivit directorului general al Transelectrica, Stelian Gal, la circa 25,7 milioane euro.
Un turist a cazut, vineri, de pe un zid al Cetatii Soimos din judetul Arad.
Daihatsu, o subsidiara a companiei japoneze Toyota, s-a clasat in top inaintea "greilor" germani Mercedes-Benz, BMW sau Audi.
Politistii de frontiera de la Calafat au depistat ieri-dimineata inca un sofer care incerca sa iasa din tara la volanul unui autoturism furat, un BMW X5.
Furnizorul galatean de apa rece a fost obligat de justitia galateana sa plateasca despagubiri catre SC BCR Asigurari dupa ce proprietarul unui BMW a intrat cu masina intr-o canalizare nesemnalizata de pe bulevardul Milcov.
Doi craioveni au fost amendati aseara dupa ce au facut scandal in urma unui accident rutier. ... Masina sa a fost lovita in plin de un BMW condus de Flavia Scrieciu, caruia soferul Golfului nu i-a acordat prioritate de trecere.
google-analytics.com