Cautare

8618 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca masina bmw" (3.53 secunde)
Pentru multi împatimiti ai vehiculelor pe patru roti, Opel GT este masina sport a anilor ’70, produsa între 1968 si 1973.
Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata". ... Conform informatiilor oferite de Administratia Prezidentiala, masina va apartine familiei Basescu. ... Este o masina care merita sa fie cumparata.
Masina electrica Chevrolet Volt ar putea ajunge in Romania in 2013.
De ce se numeste asa primul monovolum Dacia si ce vrea sa reprezinte in piata auto Lodgy, masina de familie pe care Dacia o va lansa in 2012, si-a primit numele de la termenul englezesc "lodging", care inseamna casa si cazare, si vrea sa arate faptul ca va fi o masina spatioasa, au spus pentru HotNews.ro reprezentantii Renault la evenimentul de prezentare a Dacia Lodgy Glace - versiunea de raliu a modelului de serie care va debuta in martie 2012.
Iata cum poti sa cureti masina de spalat fara produse chimice! ... Masina de spalat Adauga o cana de otet in cuva si porneste masina la 90 de grade. Opriti masina dupa cateva minute si lasati sa stea asa timp de o ora.
- Subiectul pe care il abordez astazi este, cu siguranta, unul de interes national, nu doar local, chiar daca, in calitatea mea de senator de Calarasi as putea indrepta interesele proiectului, in primul rand catre aceasta zona.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
La ultimul tronson al autostrazii se lucreaza intens si se munceste deja la marcajele rutiere din zona Valea Dacilor - Medgidia, acolo unde este un important nod rutier. Zona are doua sensuri giratorii, unul spre Siminoc-Murfatlar, celalalt spre Valu Traian-Agigea.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat. ... Spectatorii care parasesc zona concertului vor trebui sa mai cumpere inca un bilet In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, pe cele doua intrari amenajate in bulevardul Libertatii:
Potrivit unor martori, incidentul s-a produs in momentul in care o angajata a casei de schimb valutar care ar fi avut asupra sa bani a iesit din unitate, vrand sa urce intr-o masina.
Este vorba despre tronsoanele Cernavoda-Medgidia (19,25 km), Medgidia-Constanta (31,5 km), Arad-Timisoara (32,25 km) si centurile la nivel de autostrada Constanta (22 km) si Arad (12,25 km), conform datelor furnizate gandul de catre CNADNR.
Politistii au avut informatii ca in masina erau trei persoane si, minute bune, au cautat o alta victima prin padure. "Prima oara s-a gasit o victima in masina care a fost incarcerata si aceea este decedata.
In zona centrala, taxa pentru parcare a fost majorata la 10 lei pe ora.
5.000 de euro pentru o masina second hand din import. ... Cea mai mare suma platita a fost de 170 de milioane de lei vechi, pentru o masina BMW second hand din import".
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad. ... Pe 10 kilometri din autostrada nu se poate circula pentru ca nu a fost construit un nod rutier.
"Intrarea companiilor precum Microsoft, Nokia si BMW in zonele urbane ale tarii, determina relocarea fortei de munca dintr-o localitate in alta, ceea ce creeaza presiune atat pe cerere, cat si pe preturile locuintelor.
google-analytics.com