Cautare

8618 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca masina bmw" (4.66 secunde)
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Cine sunt constructorii • Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad. ... • Alpine Bau GmbH a castigat lotul 2 din tronsonul Nadlac-Arad.
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. ... "Trebuie sa fim atenti, extrem de precauti cu o atitudine foarte buna, ambitie foarte mare pentru ca intr-adevar e un meci foarte greu si trebuie sa te lupti pentru fiecare balon ca sa poti sa castigi la Arad.
Lipsa terenurilor din zona centrala si scumpirea lor ii determina pe tot mai multi craioveni dornici de locuinte de lux sa se orienteze catre marginea Craiovei. Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare din Craiova, cel mai extins cartier de lux este, cu siguranta, cel creat in zona Daewoo - Selgros.
Evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 21.00, pe DJ 546. ... Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, ambele autovehicule fiind avariate.
Fenomenul rutier din Romania: ... Cum s-ar caracteriza la ora actuala fenomentul rutier din Romania? ... Fiecare incearca sa aiba o masina cat mai puternica sau un motor mai puternic. ... Ele caracterizeaza fenomenul rutier din Romania de astazi.
Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.
Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
Viceprimarul orasului Petrila, Dumitru Rascolean, este cercetat de o comisie din cadrul primariei, dupa ce o parte a consilierilor locali au sesizat ca edilul ar fi participat cu masina primariei, de 1 Mai, la o manifestare organizata de PSD - partid in care ocupa functia de presedinte al organizatiei din Petrila si vicepresedinte al organizatiei judetului Hunedoara.
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Constructorul Ford a lansat de curand pe piata romaneasca noul model S-MAX, o masina familiala cu alura sportiva.
Neglijata timp de 25 de ani si "programata" sa isi gaseasca sfarsitul intr-un hambar ce urma sa fie demolat, masina a captivat imaginatia tanarului Pfaff.
Omul e nebun dupa o masina, un Volvo P 1800 pe care a cumparat-o in 1966. ... Masina a fost cumparata noua, iar Gordon a fost atat de incantat de ea, incat in primele 48 de ore de cand a luat-o, a parcurs 2.400 km.
E vorba despre o ipoteza lansata de un istoric conform careia Hitler a furat schita de "masina a poporului", celebrul, astazi, Volkswagen, de la un inginer evreu pe nume Josef Ganz.
Lovitura de teatru in privinta soferului care a intrat cu masina in Spitalul Judetean Craiova (Autor: Eugen Dinu) Rasturnare de situatie in privinta soferului care a intrat cu masina in usile Spitalului Judetean din Craiova. Un sofer beat a intrat cu masina in unitatea de primiri urgente.
Tolo - locul de unde nu as mai pleca Mica statiune Tolo, din regiunea Argolida, peninsula Peloponez, am descoperit-o prima data in anul 2003, cand am facut o excursie cu masina, pe un traseu stabilit cu un agent de turism foarte priceput.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
google-analytics.com