Cautare

3528 de rezultate pentru "accrident rutier 19 01 2010 urziceni" (7.38 secunde)
Cele 5 echipe finaliste din Bucuresti, Ploiesti, Rovinari, Timisoara si Urziceni vor incerca sa convinga juriului ca au identificat ideea castigatoare pentru a urca pe podiumul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului.
F.U.E.L.S de la Colegiul National Grigore Moisil (Urziceni), Rovinari -azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarescu (Rovinari), PedaScience de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva (Timisoara), Eco-Bolintinenii de la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu (Bucuresti) si CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu (Ploiesti).
FARCAS) George Parvu, doctor in geologie, a publicat nu demult istoria unei intalniri stranii si inexplicabile, pe care afirma ca a avut-o, in 1939, la varsta de 9 ani, in comuna sa natala, Armasesti, judetul Ialomita, la circa 5 kilometri nord-vest de Urziceni.
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
- Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Valentin Voinica, Manager Proiect Primaria Municipiului Alba Iulia - Constantin Toma, Primarul municipiului Buzau - Cristi Misaila, Primarul municipiului Focsani - Mocioniu Adrian Nicolae, Primarul municipiului Slobozia - Valentin Vrabie, Primarul municipiului Medgidia - Georgescu Ion, Primarul orasului Mioveni - Tone Petre, Primarul municipiului Oltenita - Iulian Iacomi, Primarul orasului Lehliu Gara - Barbu Nicolae, Primarul municipiului Giurgiu - Gafitoi Sorin, Primarul municipiului Fetesti - Sava Constantin, Primarul municipiului i Urziceni, - Maita Ion, Primarul orasului Amara - Administrator public, Primaria municipiului Ploiesti - Viceprimar Targoviste - Viceprimar Alexandria - Alti reprezentanti ai Administratiilor locale in curs de confirmare 11.15-11.45 Pauza - Discutii -Networking 12.00-13.15 Panel Solutii - Smart City Specialistii vor prezenta aplicatii si solutii inovatoare Smart City si impactul acestora asupra mediului de business, administratiei, cetatenilor si turistilor, se vor discuta metode de implementare si modele de afaceri.
Altfel, as mai remarca unele surprize, cum ar fi victoria "buturugii mici" Unirea Urziceni la Constanta, dar si infrangerea, in Trivale, a echipei lui Giannini, FC Arges.
Pandurii Targu Jiu - Unirea Urziceni 1-0. "Pandurii" aduna puncte grele chiar de la echipele care sunt angrenate in lupta pentru evitarea retrogradarii.
As putea spune ca a fost o victorie a echipei, adica un efort colectiv, asa cum s-a intamplat si in meciul de la Urziceni.
Despre meciul Steaua - Unirea Urziceni, 3-0, as vrea sa subliniez faptul ca in prima repriza s-a vazut lipsa de concentrare a stelistilor.
In definitiv eu nu vad de ce trebuie sa mute "Baneasa" la Urziceni si "Otopeniul" la Baneasa (doar pentru ca taxele de la Baneasa vor fi mai mari si confortul se plateste), cat timp Baneasa nu ofera inca un confort adecvat preturilor - asta in eventualitatea planului B., in care locatia Baneasa va fi modernizata, nicidecum dezafectata.
CFR Cluj, Unirea Urziceni, "Poli" Timisoara... Teoretic, ar putea fi o insiruire de nume ale unor echipe din campionatul Romaniei.
Adica, "pac-pac", in stilul lui Becali, l-a pus la zid pe oficialul Unirii Urziceni si gata, s-a rezolvat problema. Suporteri stelisti, stati linistiti, are cine sa vegheze jocul si mai ales somnul din teren al favoritilor!
Nu stim ce ar fi asa de interesant pentru oamenii din Urziceni sa vina in "Groapa", unde nu au mare lucru de vazut, dar am aflat cu totii ce inseamna sa-i urzici pe urziceneni.
- DN 1D Albesti - Urziceni; - DN 2C Pogoanele - Slobozia; - DN 24A Murgeni - Albita; - DN 24D Barlad - Cuca;
Am castigat tot timpul in Romania, la Urziceni si CFR. Mi s-a cerut demisia, ca nu stiu, dar ii felicit pe cei care dau declaratii despre mine.
In acest context, Dobre a declarat ca Romania nu va fi ocolita de Coridorul IV rutier, iar lucrarile vor fi incheiate pana in anul 2010, cel mai tarziu in 2011, in urma unor investitii totale de 4,75 de miliarde de euro, fonduri asigurate partial de institutiile europene.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
La data de 02 decembrie 2010, ofiteri din cadrul Politiei Sector 4 - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 26 Politie si inspectori din cadrul Autoritatii Rutiere Romane - Bucuresti au actionat pe raza de competenta in zona Sos.
In Municipiul Bucuresti, cu ocazia "Revelion 2011", in perioada 31.12.2010 - 01.01.2011, se vor desfasura mai multe manifestari cultural-artistice in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Opera Nationala Romana si Parcul Drumul Taberei, precum si in restaurante, cluburi, discoteci si alte obiective.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
google-analytics.com