La data de 02 decembrie 2010, ofiteri din cadrul Politiei Sector 4 - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 26 Politie si inspectori din cadrul Autoritatii Rutiere Romane - Bucuresti au actionat pe raza de competenta in zona Sos. Oltenitei, pe linia respectarii legislatiei in domeniul transporturilor, prilej cu
care l-au depistat pe N. MADALIN de 31 de ani din judetul Calarasi, care, in calitate de conducator auto la o societate comerciala cu sediul in judetul Calarasi, efectua regulat transport rutier de persoane cu un autoturism marca Mercedes Sprinter, fara a detine licenta de executie pentru traseu.
Cu aceeasi ocazie a fost depistat in trafic si D. MARIAN de 42 de ani din jud. Calarasi, care, in calitate de conducator auto la aceeasi societate comerciala, efectua regulat transport de persoane fara a elibera bilete de calatorie pentru toate sumele incasate de la pasageri.
Cei in cauza sunt cercetati in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de nerespectarea regimului transportului rutier public si evaziune fiscala.
Totodata politistii din cadrul Sectiei 26 Politie au sanctionat societatea in cauza cu suma de 20.000 RON si au suspendat dreptul de circulatie al autoturismului condus de N. MADALIN.