Cautare

587 de rezultate pentru "accidente tir 2011cluj" (2.84 secunde)
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
accidente, accidente de munca, sinucideri sau alte morti care pot fi catalogate drept subite. Instrumentarea dosarelor avand ca obiect mortile suspecte are rolul de a stabili existenta sau inexistenta unei infractiuni contra vietii.
Se va actiona, in principal, pentru combaterea neregulilor care au dus, in ultima perioada, la producerea unor grave accidente de circulatie: ... In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 26 de accidente grave, soldate cu 5 morti si 24 de raniti.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. ... Atunci, s-au produs 10 213 accidente grave, soldate cu 2797 morti si 9096 raniti grav.
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. ... De exmplu, in lunia iulie a anului trecut, media a fost de 30 de accidente pe zi.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
PSD-istii se simt hartuiti Pentru ca in haosul special creat Geoana nu a putut fi supus unui tir de intrebari „incomode”, liderul PSD a marsat, cot la cot cu Nastase, si a declarat, cu seninatate, ca formatiunea politica pe care o reprezinta este dispusa sa sprijine actualul Guvern numai in cazul cand intentiile acestuia coincid cu interesele cetatenilor tarii, iar daca se continua „hartuirea grotesca” a liderilor PSD, de la nivel central si din teritoriu, PSD este obligat sa iasa la lupta cu tot ceea ce inseamna arsenal democratic.
Mai exact, una este sa fi prostituata de lux - culta, rasata, dorita si cautata - si cu totul altceva este sa prestezi "una scurta” prin boschete sau prin cabinele TIR-urilor.
UDMR nu vrea alegeri anticipate Evident, toata aceasta situatie a declansat un tir de reactii, nu doar din partea PUR - care totusi a parut mult prea socat de declaratii si preocupat sa evalueze situatia -, ci si a UDMR, PSD si PRM.
Daca ati fost sanctionat pentru proxenetism, respectiv pentru ca ati plasat prostituate unor soferi de TIR in parcarea localului "Hanul de la Rascruce", situat la iesirea din Arad?
In fiecare zi pleaca un tir plin, cu destinatia Olanda sau Germania, Italia, Franta. Aici se lucreaza in trei schimburi.
A trimis in localitate un tir cu haine si altul cu mobilier pentru dispensarul medical. Pentru ca lucrurile sa se desfasoare asa cum trebuie, viceprimarul Marian Saracila, a primit misiunea de a se ocupa de distribuirea ajutoarelor.
Replica lui Ion Iliescu la aprecierile facute la adresa sa de catre presedintele suspendat, Traian Basescu, nu s-a lasat prea mult asteptata, fostul presedinte lansand un alt tir de acuzatii-raspuns.
Crin Antonescu, vicepresedinte al PNL, a solicitat sambata retragerea Mariei Petre, Monicai Ridzi si Robertei Anastase de pe lista candidatilor PD la Parlamentul European, din cauza ca au lipsit de la dezbaterea in PE a rezolutiei privind libera circulatie in UE.
google-analytics.com