Cautare

587 de rezultate pentru "accidente tir 2011cluj" (3.58 secunde)
Un baiat de 19 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat frontal cu autorturismul pe care il conducea intr-un TIR .
Un tanar de 19 ani a murit pe loc, dupa ce s-a infipt cu BMW-ul in TIR, pe un drum din Dambovita
Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Un barbat implicat intr-un accident mortal, in Bihor, este banuit ca a intrat intentionat cu masina sub un TIR pentru a-si ucide iubita, o tanara mamica a doi copii, dupa ce aceasta i-a spus ca il va parasi.
Hotelurile de pe Litoral se vor compara cu niste hanuri de la marginea drumurilor, in care, la fiecare doua-trei zile, opresc tir-istii.
Hotelurile de pe Litoral se vor compara cu niste hanuri de la marginea drumurilor, in care, la fiecare doua-trei zile, opresc tir-istii.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Circulatie complet blocata si pericol de explozie dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit, intre Bucuresti si Ploiesti
Accident cumplit la Targu Mures: 2 oameni au murit dupa ce 2 masini si un TIR s-au ciocnit | Traficul este blocat complet
Blocaj in vama: Sute de TIR-uri se intind pe o coloana de 13 kilometri, la iesirea spre Ungaria
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
Un TIR cu fructe si legume din Turcia s-a rasturnat pe o sosea din Ramnicu Sarat, iar oamenii din apropiere au furat toata marfa imediat ce soferul a parasit locul accidentului.
Este vorba despre un barbat de 31 de ani, din municipiul Targu Jiu, care detinea o arma neletala de tir sportiv cu aer comprimat (pusca), respectiv o femeie de 54 de ani, tot din Targu Jiu, care avea, fara drept, un pistol neletal.
Va merge pana la primul tir inzapezit pe contrasens, dupa ce-a incercat sa treaca de alt tir inzapezit. Ghinion, vei tremura la fel ca ala din berlina de alaturi, doar ca mai la inaltime.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Doi argeseni sunt cercetati in stare de libertate dupa ce au furat motorina din rezervorul unui TIR parcat in orasul Filiasi, judetul Dolj.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, la ora 15.55, o persoana a anuntat prin 112 ca un tir a cazut de pe podul de peste raul Amaradia, iar ambii soferi au ramas incarcerati in cabina.
Cisterna cazuta de pe ferryboat in Dunare In urma cu aproximativ o ora, un tir ce se deplasa prin punctele de trecere dintre Chiciu si Ostrov cu ferryboat-urile ce apartin societatii S.C.
Traficul este blocat joi dimineata pe DN6, in judetul Mehedinti, din cauza unui accident in care au fost implicate doua TIR-uri
google-analytics.com