Cautare

6413 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 12 2002 constanta navodari" (5.20 secunde)
Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta. ... Aula Bibliotecii Judetene "I.N.Roman" a fost ieri arhiplina cu ocazia sedintei de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Dupa discutiile de ieri intre liderul interimar al PD-L Constanta, Mircea Banias, si doritorii sa candideze, pentru Senat s-au conturat urmatoarele propuneri:
Astfel, la nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta se afla in derulare mai multe proceduri de executare silita asupra unor firme debitoare catre bugetul statului, printre care si cea privind societatea Midex SA din localitatea Corbu.
Tinand cont de faptul ca peste putin timp reabilitarea termica a blocurilor va deveni obligatorie, se poate spune ca locuitorii judetului Constanta au devenit foarte interesati de solutionarea acestei probleme stringente. ... 24, este prima firma din Constanta, Mangalia sau Navodari care se ocupa de mansardarea blocurilor cu patru etaje.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. ... in conformitate cu Legea 10/2001 prin Biroul executorului judecatoresc Constantin Adrian Stoica din Constanta.
Pe acest subiect au avut loc discutii referitoare la modul in care judetul Constanta se pregateste pentru aceasta integrare, si cat de aproape este Constanta de Europa.
Liberalii s-au intrunit duminica, 2 decembrie a.c., pentru a discuta, printre altele, rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European. Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 4 din cadrul Brigazii Rutiere.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
Potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009, Romania se plaseaza pe ultimul loc in randul tarilor Uniunii Europene, privind reducerea numarului de decese survenite in urma accidentelor rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 1 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 6 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
google-analytics.com