Cautare

3700 de rezultate pentru "accidente 2010 01 29 in jud covasna" (3.03 secunde)
Proiectul UDMR Liderii UDMR au propria viziune in privinta impartirii tarii: ... Solutia a fost inclusa intr-un proiect de lege care a trecut deja de Senat, prin adoptare tacita si care se afla in sertarele deputatilor de trei luni.
In urma consultarilor intre liderii formatiunii, maghiarii au hotarat sa nu accepte propunerea lui Traian Basescu, daca nu primesc doua mega-judete. Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
"Basescu le-a promis ungurilor 5 judete la intalnirea secreta cu Vicktor Orban" Presedintele Traian Basescu s-ar fi intalnit in secret cu premierul Ungariei, Viktor Orban, pentru a-l ruga sa convinga UDMR sa nu iasa de la guvernare si le-ar fi promis ungurilor 5 judete - cel putin asta a declarat Corneliu Vadim Tudor intr-o emisiune televizata.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Cum vor pedelistii sa traseze regiunile de la zero PDL pregateste ultima oferta de compromis pentru UDMR in privinta reorganizarii administrative a tarii.
Premierul Ponta propune reprezentarea automata in Parlament a minoritatilor cu pondere de minimum 6% intr-un judet Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca va sustine in Parlament introducerea unui amendament prin care minoritatile semnificative intr-un judet sa aiba asigurat un mandat in Parlament, din partea judetului respectiv, desi niciun reprezentant al acelei minoritati nu castiga vreun colegiu in circumscriptie.
Basescu isi petrece week end-ul in Covasna. ... Si sa constate ca ungurii "Au inteles foarte bine si modul ilegal cum a fost decapitata conducerea statului si ca nu pot fi atrasi in jocuri politicianiste.
Rafuielile continua in PSD: Sebi Ghita, un drogat al partidului In PSD, luptele sunt tot mai crancene. ... El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
Intr-o regiune acoperind judetele Covasna si Harghita, unde o parte dintre secui intentioneaza sa faca un decupaj din teritoriul Romaniei si sa creeze un nou teritoriu autonom in inima Europei, dupa modelul Tirolului de Sud.
Klemm, o scrisoare deschisa in legatura cu gestul acestuia de a se fotografia cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc. Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae.
Manastirile din judetele Regiunii Centru sunt interesate sa obtina finantari in cadrul Programului Sapard pentru proiecte in domeniul exploatatiilor agricole si agroturism.
In 2007, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) intentioneaza, potrivit Rompres, citat de bloombiz.ro, sa promoveze mai mult Oltenia si Banatul.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
Daragus a mai spus ca la nivelul judetului Covasna gradul de ocupare este de peste 95%. Potrivit acestuia, foarte multi turisti au facut rezervari din timp in pensiunile agroturistice pentru a petrece concediul, unii facand rezervari chiar din aprilie-mai pentru august.
Reprezentantii ARIS au precizat ca sunt zone care sunt foarte bine dezvoltate din punct de vedere al proiectelor de investitii, cum ar fi cele din partea de vest, zona de sud, dar si regiuni unde investitorii lipsesc."Zone precum Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti, Cugir, Baia Mare, Targu Mures si, in curand, Cluj sunt practic inchise pentru investitori, pentru ca sunt multe proiecte care au atras forta de munca si au ocupat amplasamentele disponibile.
Ponderea celorlor neindemnizati ramane in continuare ridicata (72,50 la suta) si creste fata de luna precedenta cu 1,72 puncte procentuale.
Lipsa investitiilor majore in bazele de tratament si unitatile de cazare, precum si starea proasta a infrastructurii rutiere ar putea conduce la indepartarea atat a turistilor romani, cat si a celor straini.
Ministerul Dezvoltarii a semnat doua contracte, de 5,4 milioane euro, respectiv 4,9 milioane euro, fara TVA, cu finantare PHARE, pentru proiecte in zona Transilvaniei, acestea prevazand, printre altele, lucrari de amenajare a alimentarilor cu apa, executia de statii de epurare sau dotari urbane.
Recent, primarul Cristian Popescu-Piedone a inaugurat Piata Covasna, cea de-a patra piata din Sectorul 4, complet reabilitata si modernizata.
Basescu se cearta cu "meniul" de Revelion Dupa ce in campanie s-a razboit cu pliantele electorale ale USL Traian Basescu a revenit la vechile metehne. Basescu i-a atacat luni pe jurnalistii prezenti la "poarta lui" de la vila de protocol din Covasna, nemultumit de faptul ca acestia au publicat...
google-analytics.com